Μουσική|04.09.2024 14:37

Βίκυ Λέανδρος: «Σπάει» τη σιωπή της για το εξώδικο του πατέρα της - «Δεν αφορούσε εμένα»

Newsroom

Η Βίκυ Λέανδρος, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε στο εξώδικο που έστειλε ο πατέρας της, σχετικά με την προγραμματισμένη συναυλία της, 6 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο. Ο Λεό Λέανδρος ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την απόφασή του ν' απαγορεύσει στην κόρη του να ερμηνεύσει τραγούδια του κατά τη διάρκεια της μουσικής παράσταστής της.

Μιλώντας στο περιοδικό Hello, η Βίκυ Λέανδρος εξήγησε ότι το εξώδικο δεν αφορούσε την ίδια προσωπικά, αλλά την εταιρεία που διοργανώνει την εκδήλωση. Όπως ανέφερε, υπήρξε ένα λάθος σχετικά με την αναφορά του ονόματος του πατέρα της, τ' οποίο διορθώθηκε άμεσα. Για την ίδια, είναι αυτονόητο ν' αναφέρεται στον πατέρα της στις συναυλίες της, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της καριέρας της.

Η Λέανδρος επεσήμανε επίσης ότι, από τη δική της πλευρά, οι σχέσεις με τον πατέρα της παραμένουν καλές. Όπως τόνισε, ο Λεό Λέανδρος είναι πάντα στην καρδιά της, αφού όχι μόνο την μεγάλωσε, αλλά της έγραψε και μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια.

«Όταν ήμουν πολύ μικρή, οι γονείς μου δεν με ενθάρρυναν καθόλου να ασχοληθώ με το τραγούδι. Ο πατέρας μου ήταν αρχικά τραγουδιστής και στη συνέχεια είχε πολύ μεγάλο ταλέντο στη σύνθεση και στην παραγωγή. Και έτσι κάναμε μια δοκιμή, ήταν και για μας σαν ένα ωραίο αστείο. Μπήκαμε στο στούντιο, κάναμε ένα δισκάκι και τότε κατάλαβα ότι είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου και εκείνος με βοήθησε.

Ήταν ο πατέρας μου ως συνθέτης πολύ καλός, εγώ πάλι με τη φωνή μου, και η παραγωγή του ήταν πολύ προχωρημένη. Αλλιώς, να σας πω την αλήθεια, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε επιτυχημένοι σε όλο τον κόσμο. Η παραγωγή παίζει μεγάλο ρόλο» κατέληξε η Βίκυ Λέανδρος.

συναυλίαΗρώδειοΒίκυ Λέανδρος