Μουσική|06.09.2024 08:56

Πέθανε ο ράπερ Rich Homie Quan σε ηλικία 34 ετών

Newsroom

Σε ηλικία 34 ετών πέθανε ο ράπερ Rich Homie Quan, που είχε γίνει ευρέως γνωστός με κομμάτια όπως «Type of Way» και «Flex (Ooh, Ooh, Ooh)».

Τον ράπερ εντόπισε αναίσθητο στον καναπέ του σπιτιού τους η σύντροφος του. Ο θάνατος του επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο του γραφείου του ιατροδικαστή της κομητείας Φούλτον, αλλά και από την οικογένειά του, η οποία δήλωσε συντετριμμένη στο TMZ.

Η δισκογραφία του 

Ο Rich Homie Quan, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ντεκάντες Ντεβόντε Λαμάρ μεγάλωσε στην κομητεία DeKalb, στην ανατολική πλευρά της Ατλάντα, και μπήκε στην ραπ σκηνή της Ατλάντα το 2011. Στο παρελθόν είχε κάνει φυλακή για διαρρήξεις. 

Έγινε ευρύτερα γνωστός το 2013 με το χιτ «Type of Way», το οποίο οδήγησε σε βαθύτερες διασυνδέσεις στους μουσικούς κύκλους της Ατλάντα, με ονόματα όπως οι Gucci Mane και Birdman και τελικά με τον ράπερ Young Thug.

Ακολούθησε με το «Flex (Ooh, Ooh, Ooh)» σε παραγωγή των DJ Spinz και Nitti Beatz. Έγινε το υψηλότερο σόλο single του στο Νο. 26 του Billboard Hot 100 chart. Ο Rich Homie Quan αργότερα συμμετείχε με τον Young Thug στο project της Cash Money Records, «Rich Gang» και ήταν στενός συνεργάτης με τους 2 Chainz και Jacquees. Η καριέρα του εκτοξεύτηκε το 2014 με το τραγούδι «Lifestyle» σε συνεργασία με τον Young Thug.  Η αιτία του θανάτου του δεν έχει διευκρινιστεί, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή θα γίνει εντός της ημέρας. 

θάνατοςράπερΑτλάνταειδήσεις τώρα