Μουσική|21.09.2024 16:40

Kylie Minogue: Επιστρέφει με νέο άλμπουμ και παγκόσμια περιοδεία - Ενθουσιασμένοι οι θαυμαστές της

Newsroom

Η Kylie Minogue επιστρέφει δυναμικά με την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία της, τιμώντας την πατρίδα της Αυστραλία, από όπου θα ξεκινήσει το Tension Tour 2025.

Η τραγουδίστρια θα ξεκινήσει την περιοδεία στις 15 Φεβρουαρίου από το Περθ, και στη συνέχεια θα ταξιδέψει σε πόλεις, όπως η Αδελαΐδα, η Μελβούρνη, το Μπρίσμπεϊν και το Σίδνεϊ. Οι δύο μεγάλες συναυλίες που θα παρουσιάσει στο Σίδνεϊ, στις 1 και 2 Μαρτίου, θα ολοκληρώσουν το αυστραλιανό σκέλος της περιοδείας, πριν συνεχίσει μετά στην Ασία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Οι θαυμαστές της Minogue δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για την επιστροφή της αγαπημένης τους σταρ στη σκηνή, καθώς οι ανακοινώσεις συνοδεύτηκαν από διθυραμβικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα. Η περιοδεία αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ, «Tension II», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου.

Το «Tension II» είναι η συνέχεια του επιτυχημένου άλμπουμ «Tension» του 2023, που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για την πρωτοποριακή του προσέγγιση στον ηλεκτρονικό ήχο και τη χορευτική μουσική. Με εννέα νέα τραγούδια, το άλμπουμ υπόσχεται να κατακτήσει ξανά τα charts και να μαγέψει τους ακροατές της.

 

Η ίδια ανακοίνωσε την κυκλοφορία του μέσω Instagram, αναρτώντας ένα μοντάζ φωτογραφιών με τη λεζάντα: «LOVERS… TENSION II… Η συνέχεια με εννέα νέα τραγούδια θα γίνει δική σας στις 18 Οκτωβρίου».

Με το νέο της άλμπουμ και την παγκόσμια περιοδεία να έχουν ήδη δημιουργήσει φρενίτιδα, η Kylie Minogue αποδεικνύει ξανά πως παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες και επιδραστικές pop stars παγκοσμίως.

ΑυστραλίατραγουδίστριαπεριοδείαΚάιλι Μινόγκ