Μουσική|25.09.2024 23:34

O Sting θα είναι ο κεντρικός τραγουδιστής στα Φεστιβάλ Isle of Wight και Latitude

Newsroom

Ο Στινγκ (Sting) ετοιμάζεται να κάνει δύο μεγάλες εμφανίσεις στα φεστιβάλ μουσικής «Isle of Wight» και «Latitude» στο Ηνωμένο Βασίλειο την επόμενη χρονιά, με το κοινό του να ενθουσιάζεται.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake), ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ νωρίτερα αυτόν τον μήνα μετά τη σύλληψή του τον Ιούνιο στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης θα τραγουδήσει επίσης στην κεντρική σκηνή στο «Isle of Wight» που διοργανώνεται στη νήσο Ουάιτ στις 19-22 Ιουνίου του 2025.

Οι Ουαλοί rockers «Stereophonics» θα συμμετάσχουν επίσης, με τον πρώην αρχηγό των «Police» Στινγκ να είναι ο κεντρικός καλλιτέχνης.

Ο Στινγκ θα κάνει επίσης περιοδεία με τον επί χρόνια κιθαρίστα του, Ντόμινικ Μίλερ και τον ντράμερ των «Mumford & Sons», Κρις Μάας, σε διάφορα Φεστιβάλ της Αγγλίας, όπως τα «Forest Live» και «On the Waterfront», τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Θα είναι επίσης ο κεντρικός τραγουδιστής στο Φεστιβάλ Μουσικών και Τεχνών «Latitude» που πραγματοποιείται στο Σάφολκ, στην Αγγλία. O Στινγκ στη σειρά συναυλιών του «Sting 3.0» παρουσιάζει το σόλο έργο του και τον κατάλογο της πρώην μπάντας του.

τραγουδιστήςΣτινγκΤζάστιν Τίμπερλεϊκ