Μουσική|25.09.2024 18:50

Amyl - The Sniffers: Έρχονται με νέο single «Big Dreams» και βίντεο λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ

Newsroom

Οι Amyl και The Sniffers κυκλοφορούν το single «Big Dreams» μέσα από το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ τους «Cartoon Darkness», που θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου από τη Rough Trade Records.

To «Big Dreams» δίνει μια άλλη διάσταση στον ήχο και την έκφραση του συγκροτήματος μέσα από τη γλυκιά μελωδία του. Μιλώντας για το πώς ακριβώς έφτιαξαν ένα τραγούδι που είναι τόσο κοντά σε μια straight-up μπαλάντα, η τραγουδίστρια Amy Taylor είπε:

«Γράφω αυτό πριν κυκλοφορήσει το Big Dreams και πραγματικά αγχώνομαι λίγο που είναι single, γιατί είναι τόσο διαφορετικό από όσα περιμένουν όλοι από εμάς. Αυτό το τραγούδι γράφτηκε επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δυσκολεύεστε οικονομικά και είναι πραγματικά δύσκολο να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα όταν προσπαθείτε να τα βγάλετε πέρα ??καθημερινά. Αλλά μετά όταν σκέφτομαι τους φίλους μου να κάνουν αυτό που τους αρέσει, και βλέπω πόσο καλοί είναι σε αυτό, ξέρω πως πάντα υπήρχε η θέληση και πως τίποτα δεν υπάρχει που μπορεί να την χαλάσει ή να τους την πάρει. Το βίντεο που γυρίσαμε στην έρημο, ήταν το πρώτο κλιπ που κάναμε για αυτό το άλμπουμ και ήταν διασκεδαστικό».

Το επικό video του «Big Dreams» σε σκηνοθεσία της PHC Films παρουσιάζει τα μέλη του συγκροτήματος σε μια σχεδόν αποκαλυπτική βόλτα με μοτοσικλέτα στην έρημο ενώ το τραγούδι λειτουργεί ως το απόλυτο soundtrack. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στα 606 Studios των Foo Fighters νωρίτερα μέσα στη χρονιά με τον παραγωγό Nick Launay (Nick Cave & The Bad Seeds, Yeah Yeah Yeahs).

Οι Amyl and The Sniffers θα ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία το Νοέμβριο από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στις 29 Νοεμβρίου θα βρεθούν και στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία στο Floyd Club.

The Hubsters