Μουσική|25.09.2024 22:35

Μαρινέλλα: Η στιγμή που η παραγωγή ανακοινώνει την αναβολή της συναυλίας

Newsroom

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και μουσική στο Ηρώδειο διακόπηκε ξαφνικά, καθώς η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή, σκορπίζοντας αγωνία στους θεατές και τους οικείους της. Την ώρα που ερμήνευε το «Εγώ και Εσύ», το κοινό την είδε να τρέμει και ξαφνικά να λιποθυμάει

Η συναυλία διακόπηκε άμεσα, καθώς υπήρξε έντονη ανησυχία για την υγεία της τραγουδίστριας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις, προκειμένου να εντοπιστεί η αιτία της ξαφνικής κατάρρευσης. Η είδηση έχει ήδη προκαλέσει κύματα ανησυχίας στους φίλους και τους θαυμαστές της.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της συναυλίας, Μαίρη Αυγερινοπούλου, ανακοίνωσε στο κοινό: «Οι γιατροί συστήνουν ότι πρέπει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, οπότε θα αναβληθεί η συγκεκριμένη βραδιά και θα επανέλθουμε με νέα ημερομηνία. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Η δήλωση αυτή, αν και καθησυχαστική, δεν κατάφερε να διαλύσει την έντονη ανησυχία που κυριάρχησε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι περίμεναν μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και τελικά βρέθηκαν αντιμέτωποι μ' ένα απρόσμενο και δυσάρεστο γεγονός.

Credits: sissy_kallini

Η επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε».

Οι ευχές όλων συνοδεύουν τη σπουδαία ερμηνεύτρια για γρήγορη ανάρρωση, ενώ το καλλιτεχνικό της αποτύπωμα παραμένει ζωντανό, ακόμη και μέσα από μια τόσο δύσκολη στιγμή.

ΗρώδειοΜαρινέλλαλιποθυμίατραγουδίστρια