Μουσική|25.09.2024 23:31

Μαρινέλλα: Ώρες αγωνίας μετά την κατάρρευση στο Ηρώδειο - Νοσηλεύεται στο «Υγεία»

Newsroom

Ώρες αγωνίας για την μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, Μαρινέλλα, η οποία ενώ βρισκόταν στη σκηνή του Ηρωδείου, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες της ολόχρυσης καριέρας της, ξαφνικά έκανε τους πάντες να «παγώσουν».

Χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο εμβληματικότερο θέατρο της Αθήνας για να τιμήσουν την ίδια την 86χρονη τραγουδίστρια και την μεγάλη μουσική διαδρομή της, άρχισαν να καταλαβαίνουν από νωρίς ότι… κάτι δεν πάει καλά.

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή

Μόλις στο τρίτο τραγούδι της συναυλίας, το «Εγώ και Εσύ», που κάποτε ερμήνευσε μαζί με τον αγαπημένο Τόλη Βοσκόπουλο, η Μαρινέλλα άρχισε αρχικά να χάνει κάποιες ανάσες. Δευτερόλεπτα αργότερα άρχισε να τρέμει και ξαφνικά σωριάστηκε.

Αμέσως οι υπεύθυνοι της συναυλίας και οι μουσικοί της έτρεξαν στο πλάι της για να τη βοηθήσουν, αλλά η Μαρινέλλα είχε χάσει τις αισθήσεις της. Όπως έγινε γνωστό, η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο «Υγεία» για να ξεκινήσουν άμεσα από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό οι απαραίτητες εξετάσεις. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν αναφορές για εγκεφαλικό αιμορραγικό επεισόδιο αλλά οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται θα αποτυπώσουν την κρισιμότητα της κατάστασης.

Η ανακοίνωση διακοπής της συναυλίας της Μαρινέλλας 

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της συναυλίας, Μαίρη Αυγερινοπούλου, ανακοίνωσε στο κοινό: «Οι γιατροί συστήνουν ότι πρέπει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, οπότε θα αναβληθεί η συγκεκριμένη βραδιά και θα επανέλθουμε με νέα ημερομηνία. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Η δήλωση αυτή, αν και καθησυχαστική, δεν κατάφερε να διαλύσει την έντονη ανησυχία που κυριάρχησε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι περίμεναν μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και τελικά βρέθηκαν αντιμέτωποι μ' ένα απρόσμενο και δυσάρεστο γεγονός.

Credits: sissy_kallini

«Ταχεία ανάρρωση» εύχονται οι χρήστες του Χ

Η είδηση έχει ήδη προκαλέσει κύματα ανησυχίας στους φίλους και τους θαυμαστές της. Εκτός από τους χιλιάδες θεατές που ήταν στο Ηρώδειο, «παγωσαν» και οι χρηστες του Χ (πρώην Twitter), οι οποίοι της εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Οι ευχές όλων συνοδεύουν τη σπουδαία ερμηνεύτρια για γρήγορη ανάρρωση, ενώ το καλλιτεχνικό της αποτύπωμα παραμένει ζωντανό, ακόμη και μέσα από μια τόσο δύσκολη στιγμή.

Η μεγάλη συναυλία της Μαρινέλλας

Η παράσταση αποτελούσε μία κορύφωση της σπουδαίας μουσικής διαδρομής της Μαρινέλλας. Με την ερμηνεία, το πάθος, την εκφραστικότητα, τη φωνή, το ταλέντο και τη θεατρικότητά της, διαρκεί και ενώνει με τη μουσική της ολόκληρες γενιές Ελληνίδων και Ελλήνων.

Ήταν ένα μουσικό ταξίδι με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και πολυάριθμης ορχήστρας που είχε στόχο να αποτελέσει μια μεγαλειώδη μουσική εμπειρία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού ώστε να μαγέψει το Ελληνικό κοινό αλλά και ξένους που επισκέπτονται τη χώρα μας.

 

ΜαρινέλλαΗρώδειοειδήσεις τώρα