Μουσική|26.09.2024 09:31

Μαρινέλλα: Είχε πονοκέφαλο πριν τη συναυλία – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα, τα νεότερα για την υγεία της

Newsroom

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η λαϊκή τραγουδίστριαΜαρινέλλα, η οποία ξαφνικά κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στη σκηνή του Ηρωδείου, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας της. 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η αγαπημένη τραγουδίστρια υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Το ανακοινωθέν: «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα - Είχε πονοκέφαλο πριν βγει στη σκηνή

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρινέλλα προτού βγει στη σκηνή υπέφερε από έντονο πονοκέφαλο, κάτι που είχε εκμυστηρευτεί σε πολύ κοντινούς της ανθρώπους.

Όπως τόνισε στον ALPHA η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, η τραγουδίστρια είναι διασωληνωμένη και τα επόμενα δύο με τρία 24ωρα κρίνονται κρίσιμα για την πορεία της υγείας της. Μάλιστα όπως είπε πριν από τη σκηνή είχε το σύμπτωμα του αιμορραγικού εγκεφαλικού δηλαδή έντονο πονοκέφαλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως κριθεί απαραίτητη η διακομιδή της σε δημόσιο νοσοκομείο, όμως αυτό θα το κρίνουν οι γιατροί της.

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή

Μόλις στο τρίτο τραγούδι της συναυλίας, το «Εγώ και Εσύ», που κάποτε ερμήνευσε μαζί με τον αγαπημένο Τόλη Βοσκόπουλο, η Μαρινέλλα άρχισε αρχικά να χάνει κάποιες ανάσες. Δευτερόλεπτα αργότερα άρχισε να τρέμει και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της.

Όπως έγινε γνωστό, η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο «Υγεία» για να ξεκινήσουν άμεσα από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό οι απαραίτητες εξετάσεις

Η ανακοίνωση διακοπής της συναυλίας της Μαρινέλλας 

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της συναυλίας, Μαίρη Αυγερινοπούλου, ανακοίνωσε στο κοινό: «Οι γιατροί συστήνουν ότι πρέπει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, οπότε θα αναβληθεί η συγκεκριμένη βραδιά και θα επανέλθουμε με νέα ημερομηνία. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Η δήλωση αυτή, αν και καθησυχαστική, δεν κατάφερε να διαλύσει την έντονη ανησυχία που κυριάρχησε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι περίμεναν μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και τελικά βρέθηκαν αντιμέτωποι μ' ένα απρόσμενο και δυσάρεστο γεγονός.

Μηνύματα αγάπης 

Μετά την κατάρρευση της τραγουδίστριας το Twitter πήρε κυριολεκτικά φωτιά. Αρχικά πολλοί νευρίασαν με τη διάδοση του βίντεο της κατάρρευσης της, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να στέλνουν μηνύματα αγάπης.

«Ένας μύθος καταρρέει επι σκηνής. Τραγουδώντας το “Θεέ μου μας έμαθες εσύ, τόσο πολύ να αγαπάμε”. Στην σκηνή μέχρι τελευταίας πτώσης, για να ξορκίζει το αναπόφευκτο τέλος. Τεράστια, μεγαλειώδης!» γράφει κάποιος για τη Μαρινέλλα στο Twitter.

ΜΕΘεγκεφαλικό επεισόδιοειδήσεις τώρανοσοκομείοΜαρινέλλαεγκεφαλικόΗρώδειο