Μουσική|06.10.2024 08:29

Άννα Βίσση: Μάγεψε 65.000 θεατές στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο - «Αυτή είναι η καλύτερη μέρα της καριέρας μου»

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Η Αννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο (NDP Photos)
Η Αννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο (NDP Photos)

Μπροστά σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, η Άννα Βίσση χάρισε σε όλους τους θαυμαστές της μία συγκλονιστική βραδιά γεμάτη τραγούδια, μελωδίες, συγκίνηση και πλούσιο θέαμα.

65.000 θεατές κατέκλυσαν το ιστορικό αθηναϊκό στάδιο για μία συναυλία που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία. Η βροχή δεν εμπόδισε τον κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες και στην αρένα και να τραγουδήσει μαζί μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Στις κερκίδες των επισήμων βρέθηκε όπως πάντα δίπλα της ο Νίκος Καρβέλας στον οποίο αφιέρωσε τη χθεσινή βραδιά και τον ευχαρίστησε για όλα όσα της έχει χαρίσει αυτά τα χρόνια δισκογραφικά. Πλήθος διασήμων βρέθηκε επίσης για να παρακολουθήσει αυτή την ιδιαίτερη βραδιά.

Συγκίνηση και ερωτισμός

Η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή του Παναθηναϊκού Σταδίου περίπου μετά τις 9 το βράδυ και για τέσσερις περίπου ώρες ερμήνευσε μερικά από τα λίγο περισσότερα από 450 τραγούδια που έχει ερμηνεύσει αυτά τα 51 χρόνια καριέρας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια ήταν συγκινημένη σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς και μάλιστα δεν έκρυψε λίγο πριν το φινάλε να μοιραστεί με το κοινό της ότι «αυτή είναι η καλύτερη βραδιά της καριέρας μου» ευχαριστώντας όλους που της χάρισαν αυτό το μεγάλο δώρο.

tiktok video: iamart_official

«Ζω το όνειρο μου. Αν και η λέξη ευχαριστώ είναι πολλές φορές τυπική, εννοείται σας ευχαριστώ όλους έναν έναν ξεχωριστά γιαυτό που μου χαρίσατε αυτό το δώρο.», έιπε αρχικά η Άννα Βίσση. «Αυτό που κάνω το λατρεύω, το κάνω πάρα πολλά χρόνια και όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιο όμορφο ακόμη. Μεγαλώνω και η φύση σου λέει δε θέλει να γεράσεις», πρόσθεσε η Ελληνίδα σταρ.

Το αφιέρωμα στο Μίμη Πλέσσα

Η Άννα Βίσση δεν έλειψε να αποδώσει φόρο τιμής στον σπουδάιο Μίμη Πλέσσα που έφυγε εχθές, Σάββατο 5 Οκτωβρίου, από τη ζωή μία εβδομάδα πριν κλείσει τα 100 του χρόνια. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε την τεράστια επιτυχία του «Θα πιω απόψε το φεγγάρι» σκορπώντας συγκίνηση σε όλους τους θεατές.

Άννα ΒίσσηΚαλλιμάρμαροΝίκος ΚαρβέλαςσυναυλίατραγουδίστριαΜίμης Πλέσσας