Μουσική|07.10.2024 14:53

Lusaint: Το «Remember Me» θα μπορούσε να 'ναι το μουσικό θέμα μιας ταινίας του James Bond

Newsroom

Το τραγούδι «Remember Me» είναι η τελευταία ανατροπή στην ιστορία μίας συναρπαστικής αφήγησης που ολοκληρώθηκε με το πρόσφατο μίνι άλμπουμ «Self Sabotage». Θα μπορούσε άνετα να 'ναι το μουσικό θέμα μιας ταινίας του James Bond.

«Το Remember Me μιλάει για έναν άνθρωπο που συνειδητοποιεί πως αυτό που είχε, έφυγε. Όλη η ιστορία αφορά αυτές τις αναμνήσεις που δημιουργήσατε μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα και το πόσο γρήγορα μπορούν να χαθούν. Όπως όλα τα τραγούδια μου από το Self Sabotage, δεν αντιπροσωπεύει μόνο τις σχέσεις αλλά τα πάντα στη ζωή σας. Μου αρέσει το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να πάρει το δικό του νόημα από τους στίχους» αναφέρει η Lusaint για το τραγούδι.

O ξεχωριστός συνδυασμός ποπ, σόουλ και τζαζ της Lusaint σε μαγνητίζει άμεσα. Με πάνω από 70 εκατομμύρια streams και ραδιοφωνική υποστήριξη από το BBC, έχει εδραιώσει τη θέση της ως μία από τις πιο υποσχόμενες τραγουδίστριες και τραγουδοποιούς του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το single «Sweet Tooth» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια streams παγκοσμίως, έλαβε ευρεία αναγνώριση ενώ αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τα εκλεκτικά ελληνικά ραδιόφωνα.

βίντεο κλιπThe Hubstersτραγουδίστρια