• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο ΜαϊάμιΑνυποχώρητοι οι αγρότες : Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεωνΓαλλία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 26χρονο που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούςΕφιάλτης για 15χρονη στο Ηράκλειο: Άνδρας δημοσίευσε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της
δημοφιλές τώρα: Drones «έπιασαν» θανατηφόρο ιό στην ανάσα φαλαινών της Αρκτικής: Η μέθοδος που θα προστατεύσει το...
Homepage ┋   Μουσική   ┋   12.09.2020 21:25
Newsroom
Newsroom

Απάντηση της «Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ» για τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Ηρώδειο

Η διοργανώτρια εταιρεία σημειώνει πως «τη συναυλία παρακολούθησαν 2.000 άτομα, το ανώτατο όριο θεατών για φέτος, το οποίο αντιστοιχεί στο 45% της πληρότητας του χώρου»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Ηρώδειο/Copyright: Eurokinissi
Ηρώδειο/Copyright: Eurokinissi

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΕ», υπεύθυνη εταιρεία για τη διοργάνωση της συναυλίας του Μάριου Φραγκούλη στο Ηρώδειο, απαντά με επιστολή της στο δημοσίευμα του ethnos.gr αναφορικά με τη συναυλία του ερμηνευτή στο Ηρώδειο, σημειώνοντας πως «τη συναυλία παρακολούθησαν 2.000 άτομα, το ανώτατο όριο θεατών για φέτος, το οποίο αντιστοιχεί στο 45% της πληρότητας του χώρου».

Αναλυτικά, η επιστολή της εταιρείας: 

«Σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ αναφορικά με την πληρότητα της χθεσινοβραδινής συναυλίας του Μάριου Φραγκούλη στο Ηρώδειο, αναφέρεται ανακριβώς  ότι  την συναυλία παρακολούθησαν 5.000 άτομα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΕ ως υπεύθυνη για την οργάνωση, την ασφάλεια και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων των εξωφεστιβαλικών εκδηλώσεων στο ρωμαϊκό ωδείο, διαψεύδει κάθετα το εν λόγω δημοσίευμα. Συγκεκριμένα, την συναυλία παρακολούθησαν 2000 άτομα, το ανώτατο όριο θεατών για φέτος, το οποίο αντιστοιχεί στο 45% της πληρότητας του χώρου. Η Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. λαμβάνει σοβαρά υπόψη της την υγεία του κοινού, των εργαζομένων και των καλλιτεχνικών σχημάτων και εφαρμόζει αυστηρά λεπτομερές σχέδιο διεξαγωγής των εκδηλώσεων στις συνθήκες της πανδημίας ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και ο συγχρωτισμός. Το σχέδιο αυτό είναι εγκεκριμένο από τους αρμόδιους φορείς και ακολουθήθηκε τόσο στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, όσο και στις εξωφεστιβαλικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζουμε ότι το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από ένα μήνα, επαινέθηκε από όλα τα μέσα για την ιδιαίτερη προσοχή και την σχολαστικότητα με την οποία αντιμετώπισε την διοργάνωση των φετινών του  εκδηλώσεων κάτω από τη σκιά της πανδημίας. Την ίδια φροντίδα επιδεικνύει και τώρα για τις εξωφεστιβαλικές εκδηλώσεις του Ηρωδείου».

Διαβάστε ακόμη

Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι

Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις

«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Μάριος Φραγκούλης
  • συναυλία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr