Παιδεία|29.01.2019 18:45

Υπουργείο Παιδείας: Κοπή πίτας παρουσία πολλών υπουργών

Νικολίτσα Τρίγκα

Σύναξη νυν και πρώην υπουργών έγινε το μεσημέρι στο υπουργείο Παιδείας. Αιτία η κοπή της πίτας του υπουργείου,  στην οποία παραβρέθηκαν πρώην υπουργοί, οι οποίοι είχαν προσκληθεί αλλά και όσοι ήταν εκεί  σήμερα όπως ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Ο Κώστας Γαβρόγλου τους κάλεσε όλους να πάρουν ένα κομμάτι πίτα αλλά κανείς δεν ήταν ο τυχερός. Εκεί ήταν και ο πρώην υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, τον οποίο υπάλληλοι του υπουργείου πλησίασαν για να τον χαιρετήσουν. 

Χαρούμενη που βρέθηκε ξανά στο υπουργείο, δήλωσε και η κυρία Φρόσω Κιάου, η οποία είχε διατελέσει για λίγες μέρες υπηρεσιακή υπουργός το 2015. Εκεί ήταν και ο κ. Ζουράρις, ο οποίος, επίσης, είχε διατελέσει για μικρό χρονικό διάστημα υφυπουργός. Μάλιστα, έψαξε επιμελώς για το φλουρί στο κομμάτι της πίτας, που του έδωσε ο υπουργός αλλά απογοητεύτηκε. Μαζί και ο κ. Φωτάκης, αρμόδιος για τα θέματα της Έρευνας καθώς και η υφυπουργός Μερόπη Τζούφη.

Ιδιαίτερη πρόσκληση προκειμένου να πάρει ένα κομμάτι πίτας απηύθυνε ο κ. Γαβρόγλου, στον πρόεδρο του Συλλόγου των Υπαλλήλων μιας και είναι γνωστό ότι ο Σύλλογος έχει έρθει πολλές φορές σε κόντρα με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για διάφορα θέματα. Ο υπουργός έκοψε το πρώτο κομμάτι για τους «μαθητές και τις μαθήτριες, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, όπως είπε και το δεύτερο για όλους τους εκπαιδευτικούς της χώρας. Τελικά το φλουρί έπεσε στους μαθητές και φοιτητές. Μόνο που ο υπουργός δεν μας είπε τι δώρο σκοπεύει να τους κάνει για το 2019, μιας και ήταν οι τυχεροί!  

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

υπουργείο Παιδείαςκοπή πίτας