Παιδεία|11.09.2024 14:06
Με τέσσερις μαθητές ξεκινά η σχολική χρονιά στη Γαύδο
Newsroom
Με τέσσερις μαθητές, δύο από το δημοτικό και δύο από το γυμνάσιο ξεκινά η σχολική χρονιά στο νησί της Γαύδου.
Φέτος θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το μοντέλο της γυμνασιακής τάξης με φυσική παρουσία εκπαιδευτικών στη Γαύδο, για τις ανάγκες των δύο αδερφιών, μαθητών Γυμνασίου, ενώ θα υπάρξει και ψηφιακή εκμάθηση με τηλεκπαίδευση.
Οι νεαροί μαθητές, 2 αγόρια και δύο κορίτσια, δέχτηκαν τις ευχές των εκπαιδευτικών για μια καλή νέα χρονιά, ενώ το παρών έδωσαν η δήμαρχος του νησιού και οι Διευθυντές Εκπαίδευσης, αναφέρει η ΕΡΤ.
Στόχος, σύμφωνα με τη δήμαρχο κ. Στεφανάκη, είναι «η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μικρούς μας μαθητές, στα παιδιά αυτά που δεν πρέπει να τα ξεχνάει η πολιτεία».
Διαβάστε ακόμη
- Τραγωδία στη Βόρεια Μακεδονία: Τουλάχιστον 50 νεκροί από τη φωτιά σε νυχτερινό κέντρο - Επικοινωνία Γεραπετρίτη με Μουτσούνσκι
- Μπούμερανγκ κατά των ΗΠΑ ο εμπορικός πόλεμος που ξεκίνησε ο Τραμπ - Γιατί ο ενθουσιασμός των επενδυτών δεν κράτησε πολύ
- ΕΝΦΙΑ 2025: Πώς να διορθώσετε λάθη για μικρότερο φόρο - Τα SOS στο Ε9
- Κωνσταντινούπολη: Μια γαστρονομική αυτοκρατορία από μόνη της