Παιδεία|15.10.2024 06:15

Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ: Πάνω από 6.000 θέσεις εργασίας προσφέρουν 190 επιχειρήσεις - Οι ειδικότητες με ζήτηση

Νικολίτσα Τρίγκα

Προσωπικές συνομιλίες, θα έχουν όσοι αναζητούν εργασία, με τους εκπροσώπους 190  μεγάλων και γνωστών επιχειρήσεων στη χώρα μας σε μια εκδήλωση που διοργανώνει η  Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).   Η διημερίδα «Ημέρες Καριέρας» θα γίνει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 στην Αθήνα και ώρες 10:00 - 18:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι 12134). Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να έρθουν σε προσωπική επαφή με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Ημέρες Καριέρας: Πότε διεξάγονται στην Αθήνα

«Ημέρες Καριέρας» της Αθήνας δίνουν, επίσης, τη δυνατότητα στις εκατοντάδες επιχειρήσεις, οι οποίες συμμετέχουν, να υλοποιήσουν επιτόπιες αρχικές συνεντεύξεις εργασίας και να συγκεντρώσουν σημαντικό αριθμό βιογραφικών, ώστε να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες τους σε ανθρώπινο δυναμικό. Την Παρασκευή και το Σάββατο, 18 και 19 Οκτωβρίου 2024, εκπρόσωποι 190 επιχειρήσεων θα βρίσκονται στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώνει η ΔΥΠΑ  στην Αθήνα, αναζητώντας ανθρώπινο δυναμικό .Η είσοδος στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 10:00 έως τις 18:00, είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-Athina-okt2024.

Η λίστα με τις ειδικότητες που ζητούνται είναι τεράστια και καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να τη μελετήσουν με προσοχή προκειμένου να εντοπίσουν τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν ώστε να πάνε στοχευμένα στα αντίστοιχα περίπτερα.  Οι αναζητούντες εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό, να εντοπίσουν τις πιο περιζήτητες ειδικότητες και να δώσουν το βιογραφικό τους σε όσες από τις επιχειρήσεις τούς ενδιαφέρουν. Μάλιστα, επειδή θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν επιτόπου πολλές συνεντεύξεις εργασίας, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να έχουν μαζί τους αρκετά αντίγραφα του βιογραφικού σημειώματός τους. Η  λίστα με τις θέσεις εργασίας, τις ειδικότητες και τις επιχειρήσεις, βρίσκεται αναρτημένη στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ. Καθ' όλη τη διάρκεια του διημέρου, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ σε ειδικό χώρο (info corner). Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dypa.gov.gr

Πάνω από 6.000 θέσεις εργασίας 

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή μεγάλες επιχειρήσεις με πάνω από 6.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας. Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες που αναζητούν εργασία. Η προεγγραφή είναι προαιρετική και αφορά στην επιλογή ώρας προσέλευσης (timeslot) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Σε περίπτωση μη προεγγραφής ή συμπλήρωσης του ορίου προεγγραφών, είναι δυνατή και η επιτόπια εγγραφή σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

ειδήσεις τώραθέσεις εργασίαςημέρες καριέραςΔΥΠΑ