Σχολεία: Έτσι θα είναι τα lockers που θα αφήνουν τα κινητά τους οι μαθητές
Ακόμα δεν έχουν γίνει παραγγελίες στα σχολεία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε lockers, δηλαδή ειδικά ντουλαπάκια, θα αφήνουν τα κινητά τους τηλέφωνα οι μαθητές όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί στα σχολεία, ώστε οι μαθητές α μην έχουν πάνω τους τα τηλέφωνά τους και να μην τα χρησιμοποιούν – κάτι που επιφέρει πλέον αποβολή.
Η ΕΡΤ βρέθηκε σε μία από τις βιοτεχνίες στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, που κατασκευάζουν μεταλλικά ντουλάπια, γνωστά και ως ερμάρια, όπως αυτά που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στα σχολεία.
Δεν ξεκίνησαν ακόμα οι παραγγελίες
Ο υπεύθυνος της βιοτεχνίας τόνισε ότι τα lockers, όπως αποκαλούνται στα αγγλικά, χρησιμοποιούνται μέχρι στιγμής σε χώρους όπως τα γυμναστήρια. Ο ίδιος σημείωσε ωστόσο πως ακόμα δεν έχουν γίνει παραγγελίες στα σχολεία.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της βιοτεχνίας, κάθε μαθητής θα μπορεί να έχει τη δική του «κυψέλη», δηλαδή το χώρο όπου θα μπορεί να τοποθετεί με ασφάλεια και να κλειδώνει το κινητό του.
«Φωτιά» στον Λευκό Οίκο για το chat με πολεμικά σχέδια κατά των Χούθι: Γιόρταζαν τους βομβαρδισμούς με emojis - Ο Τραμπ «δεν ήξερε»
Αποκάλυψη OPEN: Αφαιρείται η εποπτεία της υπόθεσης των Τεμπών από τη μητέρα του Βασίλη Καλογήρου
Μετά το Adolescence, είδαμε το The Social Trap: Πώς οι αλγόριθμοι των social media παγιδεύουν τους εφήβους
Η θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας μπροστά από το μνημείο για τα 57 θύματα των Τεμπών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr