Pet|17.08.2024 05:00

Άρωμα για σκύλους: Γνωστός οίκος μόδας χαρίζει μια δόση πολυτέλειας στους τετράποδους φίλους μας

Newsroom

Η Dolce and Gabbana λανσάρει πολυτελές άρωμα για σκύλους, εμπνευσμένο από τον σκύλο Fefe του δισεκατομμυριούχου σχεδιαστή μόδας Domenico Dolce.

Ένα πρόσφατο διαφημιστικό βίντεο για το Fefe δείχνει μια παρέλαση από σκυλάκια, ενώ την ίδια στιγμή ακούμε τις λέξεις «αυθεντικό», «αινιγματικό», «επαναστατικό» και «ακαταμάχητο». «Κανένα ζώο δεν κακομεταχειρίστηκε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας αυτής της καμπάνιας», δήλωσε ο οίκος μόδας στο X.

Τα κύρια αρώματα του Fefe είναι το ylang-ylang (ένα τροπικό δέντρο), ο μόσχος και το σανταλόξυλο. Το άρωμα συνοδεύεται από ένα κολάρο σκύλου Dolce & Gabbana και μια ετικέτα.

Τι αναφέρει η εταιρία

Το Fefe δεν περιέχει αλκοόλ και το πρώτο συστατικό του είναι το νερό. Περιέχει πολλά διαφορετικά έλαια, όπως έλαιο φλούδας εσπεριδοειδών και έλαιο κέδρου. «Ψεκάστε το Fefe στα χέρια σας ή σε μια βούρτσα και προχωρήστε τρίβοντας ή βουρτσίζοντας το τρίχωμα του σκύλου σας από τη μέση του σώματος προς την ουρά για να του χαρίσετε μια μοναδική στιγμή αρωματικής περιποίησης», εξηγεί η Dolce & Gabbana.

αρώματασκύλοςειδήσειςειδήσεις τώρα