Πέτσας - κορονοϊός: Νέα μέτρα για την είσοδο στη χώρα από τα χερσαία σύνορα
Μεταξύ άλλων, οι εργάτες γης δεν θα έχουν δικαίωμα νέας εισόδου μέχρι νεοτέρας και από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η είσοδος στη χώρα θα επιτρέπεται από συγκεκριμένα φυλάκια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στν καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, δήλωσε πως η κυβέρνηση θα λάβει νέα μέτρα για την είσοδο στη χώρα μας από τα χερσαία σύνορα, λόγω κορονοϊού.
Αναλυτικότερα, οι εργάτες γης δεν θα έχουν δικαίωμα νέας εισόδου μέχρι νεοτέρας, από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η είσοδος στη χώρα θα επιτρέπεται από συγκεκριμένα φυλάκια (περιορίζεται ο αριθμός τους) και οι κάτοχοι δελτίου ομογενών υποχρεούνται στη συμπλήρωση φόρμας εισόδου.
Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις, ενώ κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα παρεμβαίνει όπου χρειαστεί.
Διαβάστε ακόμη
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



