Η Ελλάδα ανακαλεί τον πρέσβη μας στο Αζερμπαϊτζάν
Σε συνέχεια του διαβήματος, ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν, κ. Ν. Πιπερίγκος, εκλήθη στην Αθήνα για διαβουλεύσεις, με απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην ανάκληση του Ελληνα πρέσβη στο Αζερμπαϊτζάν προχώρησε το υπουργείο Εξωτερικών. Σύμφωνα με το ΥΠΕΞ: «Σε συνέχεια των απολύτως ανυπόστατων και προσβλητικών ισχυρισμών της κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν περί δήθεν ανοχής του Ελληνικού Κράτους σε προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών, σε προσπάθειες στρατολόγησης τρομοκρατών μαχητών και κυβερνοεπιθέσεις από την ελληνική επικράτεια κατά του Αζερμπαϊτζάν, στο πλαίσιο της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, έγινε χθες στο Υπουργείο Εξωτερικών αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας στον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν.
Σε συνέχεια του διαβήματος, ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν, κ. Ν. Πιπερίγκος, εκλήθη στην Αθήνα για διαβουλεύσεις, με απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια».
Από τον διχασμό στη συμφωνία: Πώς η Ευρώπη είπε τελικά «ναι» στην Ουκρανία και απέφυγε το φιάσκο
Νίκος Παππάς: Ζητάω συγγνώμη, δεν γρονθοκόπησα κανέναν - Και τα καλύτερα παιδιά έχουν αδυναμίες
«Είμαι ο Γιώργος ο αληθινός»: Χαμός από κόσμο στην πρεμιέρα του Μαζωνάκη, λίγο μετά τις καταγγελίες
Αυτοί είναι οι τέσσερις φιναλίστ του μεγάλου τελικού του GNTM - Η ανακοίνωση της Ηλιάνας και οι ανατροπές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



