Έμμεσο άδειασμα Νικολαΐδη σε Ελεφάντη: «Συγχαρητήρια στους αθλητές που αποκλείστηκαν»
Τι αναφέρει για Σάκκαρη ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ανάρτηση με την οποία συγχαίρει όσους Έλληνες αθλητές δεν τα κατάφεραν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, έκανε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.
«Συγχαρητήρια σε όσα παιδιά συνεχίζουν, ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια όμως σε όσους δεν τα κατάφεραν και τα όνειρα τους παίρνουν αναβολή για 3 χρόνια. Παναγιώτη (ξέρω ότι δεν σου φαίνεται έτσι, αλλά αντέχεις εσύ), Μαρία, Αλέξανδρε, το Παρίσι είναι κοντά», αναφέρει ο κ. Νικολαϊδης.
Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Νικολαϊδη
Σημειώνεται ότι η ανάρτηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται λίγες ώρες μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την ανάρτηση της Άννας Ελεφάντη αναφορικά με τη Μαρία Σάκkαρη, η οποία προκάλεσε την αντίδραση τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Υπενθυμίζεται ότι για την ανάρτηση Ελεφάντη έχει ήδη τοποθετηθεί αρνητικά και το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μπίστης.
Μεγάλη φωτια στη Σταμάτα Αττικής – Επιστρατεύτηκαν εναέρια μεσα
Προκλητικός Ακάρ: Τι είπε για ελληνικά νησιά, Rafale, NAVTEX, Κυπριακό
Κορονοϊός – Άδωνις Γεωργιάδης: Είναι η πρώτη φορά που κολλάω
Ο γαλάζιος Ανεστίδης που μιλούσε με το Μαξίμου, η προεκλογική καμπάνια του Πλεύρη με εργαλείο τον Δούκα και οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών που δεν μιλιούνται
Με δεσμεύσεις για προσλήψεις στο ΕΣΥ η κυβέρνηση το 2026 - Πόσοι έρχονται και πόσοι αποχώρησαν
Υπόθεση «Πελικό» στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε την σύζυγό του με άλλα 5 άτομα επί 13 χρόνια
Το τείχος προστασίας με «καπέλο» ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο και τα μηνύματα ισχύος στην τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



