«Παγώνει» η έρευνα για τη Novartis με την αίτηση εξαίρεσης από τη Ράικου
Τώρα, αναμένεται η κρίση του Συμβουλίου Εφετών προκειμένου να προχωρήσει η έρευνα είτε να οριστούν νέα πρόσωπα – το οποίο θα αποβεί χρονοβόρο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με την αγωγή κακοδικίας που κατέθεσε η εισαγγελέας Ελένη Ράικου, σε βάρος της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και των δύο επίκουρων εισαγγελέων, προχώρησε και στην κατάθεση αίτησης εξαίρεσης σε βάρος τους, αλλά και πειθαρχικής αναφοράς.
H πρώην σιδηρά κυρία της Εισαγγελίας Διαφθοράς στρέφεται σε βάρος των τριών συναδέλφων της, κατηγορώντας τους για τη διαρροή στον Τύπο του ονόματος του συζύγου της, γιατρού στο επάγγελμα, ως αποδέκτη εμβάσματος από τη Novartis.
Η αίτηση εξαίρεσης που υπεβλήθη από την κυρία Ράικου «μπλοκάρει» τη συνέχιση της έρευνας, καθώς η περίπτωση του συζύγου της βρίσκεται στη δικογραφία που αφορά στο σύνολο των δράσεων της φαρμακευτικής εταιρίας. Κατά συνέπεια, αναμένεται η κρίση του Συμβουλίου Εφετών τις επόμενες ημέρες, προκειμένου είτε η αίτηση να μη γίνει δεκτή και να προχωρήσει άμεσα η έρευνα είτε στην αντίθετη περίπτωση να οριστούν νέα πρόσωπα, γεγονός που θα αποβεί σίγουρα χρονοβόρο στην εξέλιξη της έρευνας.
Την ίδια στιγμή, εκκρεμεί τόσο η πειθαρχική αναφορά του συζύγου της κυρίας Ράικου σε βάρος των τριών εισαγγελέων που χειρίζονται την υπόθεση της Novartis, αλλά και μια μήνυση σε βάρος τους.
Ο γνωστός γιατρός θεωρεί υπεύθυνους τους εισαγγελείς για την εμπλοκή του ονόματός του, στην υπόθεση. Κατά πληροφορίες, η μήνυση έχει επιδοθεί στους εισαγγελείς, ενώ φέρονται να μην έχουν λάβει γνώση της αγωγής κακοδικίας με την οποία η κυρία Ράικου με τον σύζυγό της, τους ζητούν συνολικά ποσό ύψους 300.000 ευρώ.
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



