Θεοδωράκης: Χάσαμε και οι ευθύνες βαραίνουν εμένα
«Είναι απαραίτητο να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αναστοχαστούμε με νηφαλιότητα» τόνισε ο Επικεφαλής του Ποταμιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Το Ποτάμι έχασε στις ευρωεκλογές. Το αποτέλεσμα είναι σαφές και δε χωράνε εξωραϊσμοί», τόνισε στη δήλωσή του ο Σταύρος Θεοδωράκης, στον απόηχο του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών.
«Προφανώς έγιναν λάθη, τα οποία βαραίνουν κυρίως την ηγεσία και πρωτίστως εμένα. Είναι απαραίτητο να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αναστοχαστούμε με νηφαλιότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους 42 υπέροχους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας, τα στελέχη μας σε όλη τη χώρα και τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και σε αυτή την δύσκολη μάχη», πρόσθεσε.
«Το Ποτάμι και οι Βουλευτές του θα συνεχίσουν να παλεύουν για τις ευρωπαϊκές, προοδευτικές και φιλελεύθερες λύσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στις αρχές, στις ιδέες, στην τόλμη και στην πολιτική μας αισθητική», κατέληξε ο κ.Θεοδωράκης.
Δολοφονία 36χρονης στην Κρήτη: Η ψυχιατρική έκθεση για τον 33χρονο – Είχε προσπαθήσει να πατήσει και άλλη γυναίκα
Δολοφονία στην Καλαμάτα: «Είχαμε προσωπικές διαφορές» - Πώς ο 35χρονος κατακρεούργησε το θύμα
Πώς θα κάνουμε τελικά Χριστούγεννα; Το «καιρικό καρουζέλ» και οι «χιονοεκπλήξεις» - Οι τελευταίες προγνώσεις
Γιώργος Καραμίχος για Χρήστο Μάστορα: «Δεν έχω τέτοια στεγανά ότι κάποιος πρέπει να είναι ηθοποιός για να παίξει»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr