Ζυμώσεις στην κεντροαριστερά με Καστανίδη, Αρβανιτίδη, Μαγκριώτη και Οικολόγους στη Θεσσαλονίκη

Newsroom

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η πρώτη εκδήλωση μετά την πανδημία που διοργάνωσαν η Ανανεωτική Αριστερά, οι Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία  και το Δίκτυο Σύγχρονων Δημοκρατών με αφορμή το επικείμενο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Στα έδρανα της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χάρης Καστανίδης, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, αλλά και ο επικεφαλής της παράταξης των Οικολόγων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Φίλιππος Γκανούλης.

Διαδικτυακά στο… αυτοκίνητό του παρακολουθούσε την εκδήλωση ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης. Στόχος να γίνει το ΠΑΣΟΚ ένα πραγματικά θεσμικό, αποκεντρωμένο και αποτελεσματικό κόμμα τόνισε στην παρέμβασή του ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου.

Η στροφή στην Κεντροαριστερά απαιτεί θέσεις και ιδεολογικές μετατοπίσεις υπογράμμισε από την πλευρά του το στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς  Θόδωρος Μαργαρίτης, Την ανάγκη να αναδειχθεί ως παράταξη ευθύνης το ΠΑΣΟΚ τόνισε από την πλευρά του ο γραμματέας κινήσεων Πολιτών Μχάλης Χάλαρης ενώ για το πολιτικό σύστημα που έχει ανάγκη η χώρα μίλησε ο πολιτικός αναλυτής Δημήτρης Κατσαντώνης. Και η προθέρμανση των στελεχών συνεχίζεται μέχρι το συνέδριο την επόμενη βδομάδα…

συνέδριο ΚΙΝΑΛΧάρης ΚαστανίδηςΧρήστος Παπαστεργίουειδήσεις τώραΘεσσαλονίκηΠΑΣΟΚ