Ατόπημα υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: Έλεγε «δεν ακούτε;» στη Νοτοπούλου, που έχει χάσει την ακοή της!

Newsroom

Για τα καλά έχει «φουντώσει» η προεκλογική αντιπαράθεση, με τους υποψήφιους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Ενίοτε όμως η αντιπαράθεση ξεφεύγει και εκστομίζονται φράσεις που για να το θέσουμε κομψά, συνιστούν «μικρότητα».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, υποψήφιος στις εκλογές 2023 με το ΠΑΣΟΚ. Κατά τη διάρκεια έντονης συζήτησης με την Κατερίνα Νοτοπούλου σε πάνελ πρωινής εκπομπής του MEGA, κι ενώ είχαν σηκωθεί οι τόνοι, ο κ. Παπαδόπουλος, είπε προς την πλευρά της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ: «Έχετε και πρόβλημα ακοής ε; Δεν ακούτε».

Και δεν το είπε μία φορά ο κ. Παπαδόπουλος, αλλά το επανέλαβε πολλάκις. Ελπίζουμε ο κ. Παπαδόπουλος να μη γνώριζε πως η κ. Νοτοπούλου πράγματι, αντιμετωπίζει πρόβλημα ακοής και φοράει ακουστικά βαρηκοΐας. Πράγμα δύσκολο, γιατί η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναφερθεί στο πρόβλημά της και πως αυτό παρουσιάστηκε, μια δήλωση που όταν την είχε κάνει, είχε πάρει μεγάλη δημοσιότητα.

Πέραν του ότι είναι αυτονόητο πως θα πρέπει ο κ. Παπαδόπουλος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κ. Νοτοπούλου, τέτοιες εκφράσεις δεν πρέπει επουδενί να ακούγονται στο δημόσιο διάλογο. Ειδικά από πολιτικούς που θέλουν να περνιούνται για σοβαροί και θεσμικοί.

ΠΑΝ.ΒΕΛ.

εκλογές 2023ειδήσεις τώραΠΑΣΟΚεκλογέςΚατερίνα Νοτοπούλου