Εκλογές 2023: Το... βρίσιμο της Μαρέβας, τα ντολμαδάκια και το «cringe» αστείο - Το νέο GRWM TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη

Newsroom

Ένα νέο βίντεο GRWM (Get Ready With Me) ανέβασε στο TikTok ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ μοιράστηκε και το τελευταίο backstage πριν τις εκλογές.

Στην ανάρτησή του αφηγείται μία σειρά από αστεία περιστατικά που έχει ζήσει τις τελευταίες ημέρες, στον δρόμο για τις προεκλογικές του ομιλίες. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως η Μαρέβα τού... «πάτησε ένα βρίσιμο», γιατί έλαβε κατά λάθος ειδοποίηση από το smartwatch του πως έπεσε με το ποδήλατο!

Έπειτα, φαίνεται μέσα στο όχημά του να σχολιάζει για πολίτες πως «κοιτάνε πάντα το λάθος αυτοκίνητο για κάποιο λόγο, πάντα πάνε στο πίσω δεν ξέρω, γιατί έχει σκούρο χρώμα».

Στις «κομμένες» σκηνές, ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει ένα αστείο με το TikTok και τις καραμέλες tic tac, λέγοντας «όχι μόνο TikTok, αλλά και tic tac», με την κόρη του να ακούγεται να του λέει «Μπαμπά όχι, cringe».

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο που μοιράζεται τα backstage, φαίνεται να ρωτάει μία παρέα νέων ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό και μετά παίζει ένα... remix με τον πρόεδρο της ΝΔ να λέει «ντολμαδάκια» και να αποχωρεί με... γυαλιά thug life!

Εκλογές 2023: Το νέο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑΚυριάκος ΜητσοτάκηςΜέΡΑ25Δημήτρης ΚουτσούμπαςΚΚΕΓιάνης ΒαρουφάκηςΑλέξης ΤσίπραςΠΑΣΟΚΝέα ΔημοκρατίαεκλογέςΖωή ΚωνσταντοπούλουΠλεύση ΕλευθερίαςΚυριάκος Βελόπουλοςειδήσεις τώραεκλογές 2023αποτελέσματα εκλογών 2023Νίκος ΑνδρουλάκηςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023Κόμμα Νίκη