Κασσελάκης σε δημοσιογράφους: Καλή η δημοσιότητα και η λάμψη μου και εύχομαι να πληρώνει πολλές διαφημίσεις αλλά βοηθήστε τον κόσμο που πονάει

Newsroom

«Ουδέποτε ήμουν συνεργάτης με τον κ. Μητσοτάκη» δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε δημοσιογράφους από την Δράμα όπου συνεχίζει την περιοδεία του, καλώντας τον Νίκο Φίλη να ανακαλέσει τις σχετικές δηλώσεις του. Παράλληλα, ο κ. Κασσελάκης προέτρεψε του δημοσιογραφικούς ομίλους να βοηθήσουν τους πληγέντες της Θεσσαλίας.  «Καλή η δημοσιότητα και η λάμψη μου και εύχομαι να πληρώνει πολλές διαφημίσεις αλλά βοηθήστε τον κόσμο που πονάει», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης σε ερώτηση αναφορικά με δηλώσεις του Νίκου Φίλη ότι υπήρξε συνεργάτης του κ. Μητστοτάκη τόνισε: «Ο κ. Φίλης λέει ότι ήσασταν με τον κ. Μητσοτάκη».  Ο ίδιος απαντά: «Ο κ. Φίλης έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει να λέει και είναι ξεκάθαρο ότι λέει ψέματα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Τον είχα γνωρίσει προσωπικά στην ομογένεια πριν μερικά χρόνια, σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό. Εντάξει; Δεν του έχω μιλήσει εδώ και χρόνια. Ουδέποτε ήταν συνεργάτης μου. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του, τέλος πάντων, το Μαξίμου έχει διαψεύσει ότι ήμουν συνεργάτης του και η ομπρέλα προστασίας των κομματικών οργάνων, η οποία είναι ενάντιά μου για κάποιον λόγο, αντί να αφουγκράζεται τον ενωτικό μου λόγο, λέει ότι ήμουν συνεργάτης. Ε όχι, δεν ήμουν και να ανακαλέσουν. Αλλά ξέρετε κάτι; Εμένα δεν με πειράζουν οι επιθέσεις. Τις ξεσκονίζω από Κυριακή βράδυ και όποιος θέλει να αναμετρηθεί με την δεξιά η οποία αυτή τη στιγμή χαντακώνει το μέλλον του τόπου, ας αναμετρηθεί μαζί μου.

Σε ερώτηση εάν θεωρεί πως πρέπει ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει θέσει για τις εκλογές απάντησε: «Δεν πρόκειται να μιλήσω για κανέναν. Αυτά είναι μικροπολιτική».

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ανέφερε: «Να πάτε, με κάθε σεβασμό το λέω, να πάτε έξω στην κοινωνία να δείτε τι προβλήματα αντιμετωπίζει ο κόσμος. Ζητάω από τους ομίλους σας να μου πείτε τι δωρεά θα κάνετε στην Καρδίτσα, στη Λαμία, στη Λάρισα και στον Βόλο. Το ζητάω, δεν έχω λάβει απάντηση από κανέναν όμιλό σας. Το ζητάω εδώ και τρεις μέρες. Πείτε μου. Είστε μεγάλοι όμιλοι. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από βοήθεια. Το κράτος τους έχει αφήσει μόνους τους. Καλή η δημοσιότητα και η λάμψη μου και εύχομαι να πληρώνει πολλές διαφημίσεις. Σπρώξτε ρε παιδιά λίγο τον κόσμο που πονάει. Κάντε κάτι για αυτόν τον κόσμο.

Σε ερώτηση εάν τον βοηθάει αυτή η «λάμψη», απάντησε:

«Μου είναι αδιάφορη. Διότι ειλικρινά κάνω ό,τι κάνω για το καλό του τόπου μου. Ειλικρινά σας το λέω από την καρδιά μου. Η μόνη πολιτική σκέψη που μετράει είναι η ανθρωπιά. Αυτό είναι και η πιο Αριστερή σκέψη. Την ανθρωπιά μου δεν θα μου την αφαιρέσει κανείς. Το βλέπετε στον κόσμο. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά αφουγκράζομαι. Ακούω και εδώ πέρα ανήκω. Έτσι αισθάνομαι. Αυτό θα είναι η γείωσή μας από εδώ και πέρα».

ΣΥΡΙΖΑΚυριάκος ΜητσοτάκηςεκλογέςΝίκος Φίληςειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης