Θεσσαλονίκη: Σύνθημα νίκης από τον Στέλιο Αγγελούδη - «Έχουμε το χρίσμα της πόλης»

Τίμος Φακαλής

Ανεβάζει στροφές ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, στέλνοντας μήνυμα νίκη και δημιουργικής ανατροπής στον κεντρικό δήμο κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας. Σε ένα κατάμεστο Βελλίδειο  από υποστηρικτές του συνδυασμού του «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» παρουσίασε το πρόγραμμά του για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων παρουσίασε μια σειρά δεσμεύσεων που έχει αναλάβει ο συνδυασμός του για τις γειτονιές, για έργα υποδομών, για την καθαριότητα, που όπως σημείωσε, είναι η προτεραιότητά του,  για τα μεγάλα έργα της πόλης, για τις θέσεις στάθμευσης, για το πράσινο, για τη δημιουργία πρώτου γηροκομείου. Ανακοίνωσε επίσης την ίδρυση ενός γραφείου του δήμου Θεσσαλονίκης στην Αθήνα για να ασκούνται πιέσεις στο κέντρο των αποφάσεων.

«Φτάνει με την αλαζονεία, την έπαρση, τη ματαιοδοξία, την ανικανότητα, την απραξία, τα ψέματα. Απόψε στέλνουμε ηχηρό μήνυμα νίκης, μήνυμα ελπίδας, μήνυμα αισιοδοξίας, μήνυμα δημιουργικής ανατροπής. Απόψε μας δίνετε την εντολή να αναλάβουμε ένα βαρύ φορτίο: Να δώσουμε και πάλι σφυγμό σε μια πόλη παρατημένη. Να πείσουμε μια κοινωνία που πιστεύει ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει πως ναι, μπορούμε και θα κερδίσουμε, όλοι μαζί μια καλύτερη Θεσσαλονίκη»  δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αγγελούδης.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Αγγελούδης υπογράμμισε ότι είναι η μόνη ανεξάρτητη, αδέσμευτη και υπερκομματική,  ενώ άσκησε κριτική στους συνυποψηφίούς του, Κωνσταντίνο Ζέρβα και Σπύρο Πέγκα, για τις κομματικές στηρίξεις που έλαβαν.

Αντίθετα,  όπως είπε η παράταξή του έχει το χρίσμα της πόλης. «Δεν ζητήσαμε από κανένα κόμμα καμιά βοήθεια στο πλαίσιο της προεκλογικής διαδικασίας. Πήραμε το ρίσκο να μη σταθούμε με κομματικά δεκανίκια απέναντι στους ανθρώπους της πόλης και να τεθούμε στην αυστηρή κρίση τους χωρίς παραμορφωτικούς φακούς και βοηθήματα».

Δημοτικές εκλογέςπεριφερειακές εκλογέςαυτοδιοικητικές εκλογές