Τελικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη; Τι απάντησε ο τραγουδιστής

Newsroom

Για τις 28 Αυγούστου στην Κρήτη έχει προγραμματιστεί ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ και πολλά έχουν ειπωθεί για το ενδεχόμενο ο Κωνσταντίνος Αργυρός να τραγουδήσει στον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το… μυστήριο προσπάθησε να λύσει ο Γιώργος Λιάγκας που συνάντησε τον Στέφανο Κασσελάκη στις Σπέτσες το σαββατοκύριακο και ο παρουσιαστής κάλεσε στο τηλέφωνο τον Κωνσταντίνο Αργυρό για να τον ρωτήσει ευθέως αν θα τραγουδήσει τελικά στον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση του τραγουδιστή

Σε στιγμιότυπο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται ο Γιώργος Λιάγκας και ο Στέφανος Κασσελάκης να συνομιλούν με τον τραγουδιστή στο τηλέφωνο και ο γνωστός παρουσιαστής να του λέει:

«Εφιάλτης μου έχεις γίνει, Κωνσταντίνε. Έχω τσακωθεί με τη μισή ελληνική τηλεόραση. Οι μισοί λένε ότι θα τραγουδήσεις στον γάμο και εγώ βγαίνω και λέω ότι δεν θα τραγουδήσεις στον γάμο. Δεν ξέρει καν πότε είναι ο γάμος, είναι φίλος σου και δεν ξέρει καν πότε είναι ο γάμος. Του κάνω εγώ πρόταση, αν δεν έχεις συναυλία να πας».

Ο Κωνσταντίνος Άργυρος απάντησε από την πλευρά του: «Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Πότε είναι ο γάμος; Θα γίνει χαμός. Αν δεν έχω συναυλία, θα κατέβω με χαρά», είπε ο τραγουδιστής στους δυο άντρες.

ειδήσειςγάμοςΚρήτηειδήσεις τώραΚωνσταντίνος ΑργυρόςΣτέφανος Κασσελάκης