Επανέρχεται ως Δήμαρχος Νάουσας ο Νίκος Κουτσογιάννης με απόφαση του Aρείου Πάγου

Newsroom

Με στίχους του Ντίνου Χριστιανόπουλου ανακοίνωσε την δικαίωση του από τον Άρειο Πάγο ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, ο οποίος επανήλθε στα καθήκοντα του μετά την αναίρεση της ποινής της διοικητικής αργίας που τού επεβλήθη αρχικά από το Εφετείο. Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος».

Η υπόθεση για την οποία κατηγορήθηκε, αφορούσε προηγούμενη θητεία του. Και το «μέγα» θέμα ήταν μια διαφοροποίηση του εταιρικού ΑΦΜ του ιδιώτη που νοίκιαζε το τουριστικό περιπτερο «Κιόσκι».

Προφανώς υπήρξε ή πίεση ή γραφειοκρατική βλακεία για να καταργηθεί ενας επανεκλεγμενος απο τους δημότες του, Δήμαρχος, τη στιγμή μάλιστα που το ταμειο του Δήμου δεν ζημιώθηκε... 

Στη δήλωση του ο Νίκος Κουτσογιάννης απευθυνόμενος στους «ενορχηστρωτές της όλης προσπάθειας», τόνισε ότι «από την πρώτη στιγμή της έκδοσης της απόφασης -προϊόν αυθαίρετης ερμηνείας-από τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κεντρικής  Μακεδονίας - Θράκης δήλωσα πως πρόκειται για μια εκτρωματική απόφαση προερχόμενη από άλλες σκοτεινές εποχές αυτού του τόπου. Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας με δικαίωσε».

Ο κ.Κουτσογιάννης προσέθεσε ότι «η πρώτη δικαίωση μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω μέχρι τέλους για την πλήρη αποκατάσταση της καταφωρης αδικίας που υπέστην» και ευχαρίστησε τους δημότες της Νάουσας που τον στήριξαν “από την πρώτη στιγμή, και μου έδωσαν δύναμη για να ανταπεξέλθω στην επίπονη προσπάθεια δικαίωσης μου. Και έκλεισε την δήλωση του δεσμευόμενος ότι «τα καλύτερα για τη Νάουσα είναι μπροστά μας». 

Να σημειωθεί ότι εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης από το ΣτΕ τον Σεπτέμβριο όπου αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση του Νίκου Κουτσογιάννη.

Άρειος ΠάγοςδήμαρχοςΝάουσαειδήσεις τώρα