Ανδρουλάκης: Το τραγικό περιστατικό λίγες εβδομάδες μετά την εγγραφή του στην ΠΑΣΠ Ξάνθης

Newsroom

Για τα φοιτητικά του χρόνια στην Ξάνθη, αλλά και για ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη λίγες εβδομάδες αφότου γράφτηκε στην ΠΑΣΠ μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OneChannel αποκάλυψε ότι ο προηγούμενος γραμματέας της ΠΑΣΠ Ξάνθης μαζί με άλλα στελέχη έχασαν τις ζωές του σε δυστύχημα κι ότι, μάλιστα, πρόσφατα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους γονείς του παιδιού αυτού.

«Έχει υπάρξει ένα τραγικό περιστατικό. Όταν πήγα στην Ξάνθη, γράφτηκα και έφυγα μέχρι να βρω το σπίτι. Τα παιδιά του γραφείου της ΠΑΣΠ πάνε στην Κομοτηνή για να βγουν το βράδυ. Δεν πέφτει η μπάρα και σκοτώνονται, τους πάτησε το τρένο. Έχασε τη ζωή του ο Γραμματέας της ΠΑΣΠ Ξάνθης. Εγώ πήγα ως πρωτοετής φοιτητής, 15 ημέρες μετά, σε μια ΠΑΣΠ που ήταν διαλυμένη. Υπήρχαν κάποια παιδιά, αλλά τα ηγετικά στελέχη είχαν φύγει από τη σχολή, ο Γραμματέας είχε φύγει από τη ζωή. Το παιδί έφυγε από τη ζωή του 1997 και οι γονείς του ήρθαν να με γνωρίσουν προχθές στην Πρέβεζα! Συγκινήθηκα πολύ», είπε χαρακτηριστικά. 

Περιγράφοντας τα φοιτητικά του χρόνια τα χαρακτήρισε «ταυτοτικά» και μίλησε για πρώτη φορά για το πάθος του για το ραδιόφωνο «Έχω κάνει πολλά πράγματα. Κάνω κάτι που μου αρέσει, το αφήνω, κάνω κάτι άλλο. Έκανα κάποτε ραδιόφωνο, ήμουν “άρρωστος” με το να κάνω ραδιόφωνο. Μόλις πήγα φοιτητής στην Ξάνθη είχα δική μου εκπομπή. Ήταν η κόρη του Άκη, εργαζόταν στο ραδιόφωνο εκείνη την εποχή και κάναμε εκπομπή “Νότιος Άνεμος”, με κρητικά τραγούδια. Κάποια βράδια που είχε χιονίσει στην Ξάνθη περιμέναμε να πάει η εκπομπή μέχρι τέλους. Τα πάρτι τα κλασικά που κάναμε όλοι μας, εκδηλώσεις πολιτιστικές. Κάναμε πολλά όχι μόνο στην Ξάνθη. Ήταν τα καλύτερα χρόνια! Για τους περισσότερους από εμάς τα φοιτητικά χρόνια είναι ταυτοτικά χρόνια. Έκανα μια φορά τον επόπτη. Με έπεισε μια παρέα να κάνω διαιτησία, πήγα τρεις φορές, δεν ξαναπήγα. Τους είπα ''σας ευχαριστώ πολύ, δεν θέλω. Καλύτερα να παίζω παρά να διευθύνω''» .

ΠΑΣΠΞάνθηΠΑΣΟΚΝίκος Ανδρουλάκηςειδήσεις τώρα