«Είναι ντροπή, είναι κατάντια»: Το «πηγαδάκι» Ραγκούση - Αποστολάκη μετά την απόλυση Θεοχαρόπουλου

Newsroom

Κατά την διάρκεια της 1ης Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που διοργανώνουν το Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας και το Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιάννης Ραγκούσης και Βαγγέλης Αποστολάκης βρέθηκαν στο Ωδείο Αθηνών για να παρακολουθήσουν από κοντά τις εργασίες της Διάσκεψης, ωστόσο, οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πέρασαν απαρατήρητες από τα δυο στελέχη.

Με αφορμή την απόλυση Θεοχαρόπουλου από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με εντολή Κασσελάκη, ο Γιάννης Ραγκούσης σχολίασε δηκτικά την κίνηση του προέδρου στον Βαγγέλη Αποστολάκη, μπροστά σε κόσμο και δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια διαλείμματος του συνεδρίου.

«Καλά βρε Βαγγέλη, είναι δυνατόν ο Κασσελάκης να απολύει τον Θεοχαρόπουλο επειδή είπε την πολιτική του άποψη;» ακούστηκε να λέει ο Γιάννης Ραγκούσης στον Βαγγέλη Αποστολάκη. Ο πρώην υπουργός Άμυνας, από την πλευρά του απάντησε: «Τι να σου πω, τώρα το είδα κι εγώ από τα σάιτ» για να συνεχίσει ο κ. Ραγκούσης: «Είναι ντροπή, είναι κατάντια και να του πεις ότι σου το είπα».

ΣΥΡΙΖΑΓιάννης ΡαγκούσηςειδήσειςΕυάγγελος ΑποστολάκηςΣτέφανος Κασσελάκης