Απόστολος Γκλέτσος: «Είμαι φουλ Αριστερός και στρατο@@@@ος»

Newsroom

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για την πολιτική, τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και για τη δήλωσή του για το ψάρι που ψήνεται από τις δυο πλευρές.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε αφοπλιστικά ειλικρινής στις απαντήσεις του και σίγουρα θα συζητηθούν.

«Ήμουν αριστερός από την κοιλιά της μάνας μου»

Ξεκινώντας με την πολιτική και τις αριστερές του πεποιθήσεις, ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά»: «Ήμουν αριστερός από την κοιλιά της μάνας μου. Με την τοπική αυτοδιοίκηση κάτι μπορείς να κάνεις για τον διπλανό σου. Με την κεντρική πολιτική μπορείς να κάνεις λιγότερα. Η ιστορία έδειξε ότι κάποιοι διάσημοι μπορούν να κουνήσουν κάποια πράγματα προς όφελος του συνόλου. Με ψηφίζουν γιατί δεν λέω μεγάλες κουβέντες. Όταν πήγα στη Στυλίδα, είπα ότι “δεν έχετε αγροτικούς δρόμους. Τα δύο νερά υπόσχομαι ότι τον πρώτο χρόνο θα τα κάνω τρία και μετά τέσσερα”. Και το έκανα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο «δεξιός» Κασσελάκης και ο «εχθρός» Μητσοτάκης

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας πως «άλλα είπε και αυτός και στη μέση του καιρού τα άλλαξε άρδην. Μας παρουσιάστηκε αριστερό παιδί και τελικά έγινε δεξιό παιδί με τον λόγο του στον ΣΕΒ και άλλα».

«Η δική μου η άποψη είναι ότι ο εχθρός του λαού είναι ο Μητσοτάκης. Θα κάνουμε την ανάγκη φιλοτιμία, θα πάμε στα όργανα του κόμματος και στη βάση αν χρειαστεί και εκεί θα το λύσουμε. Πιστεύω ότι κάτι καινούργιο θα ανατείλει» συμπλήρωσε.

«Η δήλωση για το ψάρι ήταν μια πατρική, ιερή δήλωση»

Για την περιβόητη δήλωση στον Πέτρο Κωστόπουλο, όπου το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε: «Ήμουν δήμαρχος τότε, συνέβαιναν διάφορα και είπα για το ψάρι που ψήνεται από τις δύο πλευρές. Στη Στυλίδα το πήραν με τον καλύτερο τρόπο. Είπα ότι αυτή ήταν μια πατρική, ιερή δήλωση και το έκανα για αυτά τα παιδιά. Ποια ανάγκη μπορούσα να έχω να το πω όπως έλεγαν κάποιοι δημοσιογραφίζοντες; Το είπα μόνος μου, δεν με ρώτησε κανείς. Το έκανα για αυτά τα παιδιά και τώρα το 2024 γρονθοκοπείται ένα 15χρονο πλάσμα».

Και συνεχίζει ο γνωστός ηθοποιός: «Στην επαρχία δεν έχει προχωρήσει καθόλου η κοινωνία. Είναι περίεργο. Τι δεν μπορούν να καταλάβουν; Είναι σαν να μέμφεσαι τον άλλον που είναι μελαχρινός. Στο σπίτι μου μεγάλωσα τόσο προοδευτικά. Δεν τα διάβασα, τα άκουσα από τον πατέρα μου και τη μάνα μου. Μέσα στο σπίτι μου το άκουσα παιδάκι ότι είναι σαν να κοροϊδεύεις κάποιον επειδή είναι μελαχρινός. Θα ήμουν 3-4 ετών όταν το άκουσα».

Το υπουργείο των ονείρων του!

Επίσης, δεν έκρυψε ότι θα ήθελε ένα υπουργείο. «Ένα συγκεκριμένο υπουργειάκι θα το ήθελα. Το “Εθνικής Άμυνας”. Εκεί αγαπώ και με αγαπάνε πολλοί, να είσαι σίγουρη» είπε και εξήγησε ότι οι στρατιωτικοί δεν αμείβονται επαρκώς διότι τα λεφτά πάνε στις μίζες. «Δεν γίνεται να κρίνουν τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων άνθρωποι που δεν έχουν πάει καν στρατό! Υπάρχουν δικλείδες ασφαλείς να κριθεί μέσα από το στράτευμα».

«Φουλ αριστερός και φουλ στρατόκ@υλος» σχολίασε βλέποντας τη φωτογραφία του ως στρατιώτης στους αλεξιπτωτιστές.

Στέφανος ΚασσελάκηςειδήσειςΣΥΡΙΖΑΚυριάκος ΜητσοτάκηςΑπόστολος Γκλέτσοςειδήσεις τώραψάρι