Σωκράτης Φάμελλος: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του που αποφοίτησε από τη σχολή Μηχανολογών Μηχανικών

Newsroom

Με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram o πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στον γιο του Πέτρο, που αποφοίτησε από τη σχολή Μηχανολογών Μηχανικών του ΑΠΘ.

«Από σήμερα η οικογένειά μας έχει έναν καινούργιο, ολοκαίνουργιο Μηχανολόγο Μηχανικό. Συγχαρητήρια Πέτρο! Με κάνεις περήφανο! Όλους μας κάνεις περήφανους!! Και κατάφερες πάρα πολλά, σχεδόν απίστευτα. Που μας θύμισαν -χθες και σήμερα και κάθε μέρα- πόσα πολλά χρωστάμε και εσύ και εγώ στην αγαπημένη μας, που μας λείπει πολύ», γράφει ο Σωκράτης Φάμελλος.

 

«Πέρασε πολύ πάνω από τον πήχη»

Όπως εξομολογείται όταν πριν από 5 χρόνια του είπε ο γιος του ότι θα δηλώσει  στο μηχανογραφικό του πρώτη τη σχολή Μηχανολόγών Μηχανικών του ΑΠΘ, «δεν πίστεψα ότι θα το καταφέρεις και με διέψευσες. Πολύ δε περισσότερο ότι θα τελειώσεις πριν συμπληρωθούν 5 χρόνια από τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Και με απόδοση που εξασφαλίζει ότι από εδώ και μπρος ..."οι ουρανοί είναι δικοί σου"! Με υποτροφία στο Aerospace Engineering του Georgia Institute of Technology! Να πετάς πάντα ψηλά αγόρι μου!».

Ο Σωκράτης Φάμελλος επισημαίνει σε υστερόγραφο ότι δεν συνηθίζει «τις προσωπικές αναρτήσεις αλλά η σημερινή ημέρα ήταν διαφορετική και εκπληκτική. Ξέρετε ότι πάντα βάζω τον πήχη ψηλά. Αλλά αυτό το παλιόπαιδο σήμερα πέρασε πολύ πολύ πάνω από τον πήχη

ειδήσεις τώραΑΠΘΣωκράτης Φάμελλοςγιος