Ο Γερουλάνος απαντά στον Τσουβέλα, αλλάζοντας… τακάκια! Σπαρταριστό βίντεο

Newsroom

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες όταν ο γνωστός stand up comedian και ραδιοφωνικός παραγωγός Αλέξανδρος Τσουβέλας βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και είχε δηλώσει ότι μία από τις αγαπημένες του μιμήσεις είναι ο Παύλος Γερουλάνος.

Βέβαια, όπως συνηθίζει άλλωστε ο Α.Τσουβέλας, κατά τη διάρκεια της εκπομπής έσπευσε να μιμηθεί τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ δε δίστασε να αναφέρει πως τον φαντάζεται σε διάφορες δουλειές, ως υπεύθυνο σε συνεργείο αυτοκινήτων ή ως σπίκερ σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η απάντηση Γερουλάνου

Το απόγευμα της Τετάρτης (7/8) ο κ. Γερουλάνος ανήρτησε ένα βίντεο στα social media με το οποίο απαντά... στην πράξη στον Αλέξανδρο Τσουβέλα και τον δικαιώνει απόλυτα. Συγκεκριμένα ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος, γονατισμένος μπροστά από ένα αυτοκίνητο σε συνεργείο, κάνοντας τη διάγνωση: «Πάλι τα τακάκια σας, κύριε Τσουβέλα;», του λέει γελώντας.

Ποζάρει δε μπροστά από μια πινακίδα που γράφει «Καλώς ήλθατε στην αυτοκινητοκλινική». Για να σημειώσει: «Οι άνθρωποι που έχουν χιούμορ, φωτίζουν τη ζωή. Και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ανήκει σε αυτή την υπέροχη ομάδα».

Παύλος Γερουλάνοςειδήσειςειδήσεις τώραΠΑΣΟΚ