Ελίζα Βόζενμπεργκ: Αντιδράσεις μετά από ανάρτηση για το χρυσό του Τεντόγλου και… mea culpa από την ευρωβουλευτή

Newsroom

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Ελίζας Βόζενμπεργκ μετά την επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ο οποίος ως γνωστό πήρε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος.

Η ίδια το συνεχάρη θερμά μεν για την επιτυχία του αλλά ανέβασε μαζί μια φωτογραφία του στην οποία πρόσθεσε το σήμα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και του ΕΛΚ.

«O Μίλτος Τεντόγλου, Χρυσός Ολυμπιονίκης για ακόμα μια φορά! Συνεχίζει να χαράσσει τη δική του αξιοθαύμαστη πορεία, γεμίζοντας όλους μας με εθνική υπερηφάνεια, φέρνοντας στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο για αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θερμά συγχαρητήρια, Μίλτο. Σε ευχαριστούμε», γράφει σε σχόλιο, στην ανάρτησή της.

Όμως το σήμα της ΝΔ και του ΕΛΚ δεν πέρασαν απαρατήρητα με του χρήστες των social media να αντιδρούν.

Οι χρήστες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης στηλίτευσαν με αιχμηρά σχόλια την κίνηση της Βόζενμπεργκ. Μάλιστα ένας έγραψε «Κύρια Ελίζα πες μας με ποιο δικαίωμα έβαλες το όνομα σου, το λογκο της ΝΔ και του ΕΛΚ σε αφίσα του Τεντογλου. Μήπως ο Τεντογλου είναι μέλος της ΝΔ; Μήπως το πήρατε μαζί το μετάλλιο; Μήπως στο αφιέρωσε; Ε λίγο ντροπή κάπου».

Μερικά από τα σχόλια: 

Mea culpa από Βόζενμπερκ που κάνει λόγο για... τεχνικό λάθος

Τελικά, η κ. Βόζενμπεργκ υπό το βάρος των αντιδράσεων διέγραψε την ανάρτηση και επανήλθε, ζητώντας συγγνώμη από τον Ολυμπιονίκη. 

Η ευρωβουλευτής επανήλθε κάνοντας λόγο για τεχνικό λάθος ενώ με δεύτερη ανάρτηση έκανε λόγο για εμπάθεια και μίσος από τους «ανώνυμους» των social media.  «Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, διότι λόγω τεχνικού λάθους συμπεριελήφθησαν στην εικόνα του τα προσωπικά μου στοιχεία κατά την ανάρτηση των συγχαρητηρίων για την παγκόσμια επιτυχία του», ανέφερε η κ. Βόζενμπεργκ.

«Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα! Αλλά αν συμβεί το λάθος, ακόμη κ όταν ο υπαίτιος το αναγνωρίζει, αντιμετωπίζει εδώ μέσα όλη την εμπάθεια, τ μίσος την κακία κ τα απωθημένα των ανώνυμων! Όμορφος κόσμος…» έγραψε σε νέα της ανάρτηση.

Ολυμπιακοί ΑγώνεςΟλυμπιακοί Αγώνες 2024Παρίσι 2024ΕΛΚΜίλτος ΤεντόγλουΝέα ΔημοκρατίαΕλίζα Βόζενμπεργκειδήσεις τώρα