Κασσελάκης και Τάιλερ αντάλλαξαν όρκους στα Χανιά υπό δρακόντεια μέτρα - Φωτογραφίες

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Λίγο μετά τις 18:00 της Παρασκευής, έγινε η ανταλλαγή των όρκων μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ, στα Χανιά.

Οι οικογένειες είχαν φτάσει από τους πρώτους στο Βοτανικό Πάρκο Πλατανιά, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Τάιλερ Μάκμπεθ.

Νωρίτερα,  οι καλεσμένοι στην εκδήλωση κατέφταναν με αυτοκίνητα, βαν και λεωφορεία.

Επιθυμία του ζευγαριού ήταν να πλαισιώνει αυτή τη μοναδική στιγμή του, ο ήχος του βιολιού και έτσι στο κέντρο υπάρχουν μουσικοί που θα συνοδεύσουν την εκδήλωση.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το μενού περιλαμβάνει κολοκυθοανθούς, φουριάρικο κατσίκι και άλλα παραδοσιακά εδέσματα της Κρήτης:

Μία τσάντα γεμάτη ντόπια προϊόντα θα περιμένει τους καλεσμένους, όπως μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι. «Θα δώσουμε τρία διαφορετικά μέλια, ένα λάδι κι ένα μικρό κανατάκι, που έχει σχέση με την κεραμική που υφίσταται από τη μινωική περίοδο», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Το πάρτι σε βίλα

Το γαμήλιο πάρτι θα πραγματοποιηθεί στον κήπο πολυτελούς βίλας, Casa Scordilli, με θέα τον κόλπο της Σούδας. Τους καλεσμένους θα διασκεδάσει γνωστός DJ. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η βίλα, πρόκειται για ένα καταφύγιο απαράμιλλης πολυτέλειας. Σε αυτό το υπερπολυτελές «καταφύγιο», την εντύπωση κλέβει αδιαμφισβήτητα η εξωτερική πισίνα, 140 τετραγωνικών μέτρων. Σύμφωνα με γνωστή σελίδα κράτησης καταλυμάτων, η διανυκτέρευση στην υπερπολυτελή βίλα κοστίζει 2.300 ευρώ τη βραδιά.

Αύριο, Σάββατο (31/08), το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήριο πάρτι στους καλεσμένους τους στο beach bar CABANA MARE των Χανίων.