Της τρολιάς και της γκάφας πέριξ του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μωραΐτης πήγε να κοροϊδέψει τον Φαραντούρη αλλά την πάτησε

Newsroom

Αν και ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης  είχε δηλώσει ότι έχει «κλείσει τους λογαριασμούς του» με τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι δεν αντέχει μακριά από τις εξελίξεις στην Κουμουνδούρου.

Στο νέο επεισόδιο «τρολιάς» (και ίντριγκας) στον ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, ο γνωστός στιχουργός αφού «αποκήρυξε» το κόμμα (το΄χει ξανακάνει στο παρελθόν, ας κρατάμε μικρό καλάθι), είπε να ασχοληθεί λίγο ακόμα, «τρολάροντας» το βίντεο στο οποίο ο Νίκος Φαραντούρης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του.

Τι έκανε, λοιπόν, ο Νίκος Μωραΐτης – που άλλο πια δεν ασχολείται (το τονίζουμε, προς εμπέδωση)με τον ΣΥΡΙΖΑ; Αποφάσισε (μόνος του) να ενεργοποιήσει τους υποτίτλους του βίντεο του κ. Φαραντούρη στο Χ, οι οποίοι παραφράζουν πλήρως τα λεγόμενο του «πρωταγωνιστή» του βίντεο. Στη συνέχεια, άρχισε να γελάει (πάλι μόνος του) με τις δυσλειτουργίες που προκύπτουν από την ΑΙ τεχνολογία υποτίτλων στο Χ. Και κάπως έτσι «κορόιδεψε» (μπα σε καλό του) τον Ευρωβουλευτή -και από σήμερα υποψήφιο πρόεδρο- του κόμματος.

«Παιδιά, δεν είναι τρολιά» (σ.σ. ή μήπως είναι;)

«Παιδιά, δεν είναι τρολιά. Είναι το επίσημο βίντεο, όπως το ανέβασε στο Χ, με τους υπότιτλους του Χ. Και κοίτα να δεις οι άτιμοι οι υπότιτλοι που λένε αλήθειες!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Μωραΐτης, για το βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς που διαθέτει ο Νικόλας Φαραντούρης σε όλες τις πλατφόρμες, χωρίς υποτίτλους.

Μπα σε καλό του, γελάσαμε πάλι - προς θεού, όχι με τον Νίκο Μωραΐτη, με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με τον οποίο, ο Νίκος Μωραΐτης είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεν ασχολείται. 

Α.Γ.

ΣΥΡΙΖΑΝίκος ΜωραΐτηςΣτέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώραΝικόλαος Φαραντούρης