ΣΥΡΙΖΑ: Ο θερμός ασπασμός Κασσελάκη – Αχτσιόγλου στην Εκτελεστική Γραμματεία – Δείτε φωτογραφίες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ , υπό την προεδρεία του Στέφανου Κασσελάκη κι ενώ προηγήθηκε συνάντηση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, με φόντο το τεταμένο εσωκομματικό κλίμα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από τη συνάντηση είχε θερμό ασπασμό με την Έφη Αχτσιόγλου. Σε σχετικά καλή διάθεση φάνηκαν να είναι και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας.
Στο όργανο συμμετέχουν ο πρόεδρος του κόμματος, ο πρόεδρος της Κ.Ο. Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας της Κ.Ο. Θεοδώρα Τζάκρη, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, η Έφη Αχτσιόγλου, η Ρένα Δούρου και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Βασίλης Καλογήρου – Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Εκλογές στη Γερμανία: 59 εκατ. πολίτες ψηφίζουν με το φάντασμα της Ακροδεξιάς να αιωρείται πάνω από την κάλπη
Η εξήγηση για το «φλερτ» μεταξύ Τραμπ και Πούτιν - Πώς διαμορφώνονται οι διεθνείς ισορροπίες
Κλοπές: Έπαιρνε πολυτελή οχήματα αξίας 400.000 ευρώ από ιδιωτικά πάρκινγκ προσποιούμενος τον συγγενή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr