Γιος του Θεού: Στα γυρίσματα της νέας ταινίας των Σερβετάλη και Μίκι Ρουρκ
Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με πυρετώδεις ρυθμούς πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της αγγλόφωνης ταινίας της Γελένα Πόποβιτς. Ο «Γιος του Θεού» (Man Of God) πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης, ο οποίος ως ιερέας εκδιώχθηκε τον 19ο αιώνα από την εκκλησία του και εξορίστηκε στην Αίγυπτο, ωστόσο συνέχισε να φροντίζει τους φτωχούς, να διδάσκει τα κορίτσια των αγροτών και ίδρυσε ένα μοναστήρι – προσκύνημα της Ορθοδοξίας.
Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται στην Αθήνα και την Αίγινα. Τον Άγιο Νεκτάριο ενσαρκώνει ο Άρης Σερβετάλης, όταν ήταν ιερέας. Μαζί του, επίσης, θα δούμε ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται από τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Νικήτα Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνο Γαβρά, Γιάννη Αναστασάκη, Μιχάλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Μυλωνά, Παύλο Κουρτίδη και Αλεξάντερ Πετρόφ. Έκπληξη για τους σινεφίλμ είναι η συμμετοχή του Μίκι Ρουρκ, που υποδύεται έναν παράλυτο που βίωσε το θαύμα. Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ, συνεργάτης του Κριστόφ Κισλόφσκι.
«Καμίνι» και η Κεντρική Ευρώπη: Η Γερμανία και η Πολωνία προετοιμάζονται για 40αρια - «Λιώνουν» Γαλλία, Βρετανία και Ελβετία
«Πάνω από τους μισούς αγνοούμενους θα είναι νεκροί» : Μάχη με το χρόνο και τους μετασεισμούς δίνουν οι διασώστες στη Βενεζουέλα
Σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα από πυροβολισμό στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου - Δίνει μάχη για τη ζωή της
Φωτιά στη Βοιωτία: Στη μάχη εναέρια μέσα - Εστάλη 112
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



