Γιος του Θεού: Στα γυρίσματα της νέας ταινίας των Σερβετάλη και Μίκι Ρουρκ
Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με πυρετώδεις ρυθμούς πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της αγγλόφωνης ταινίας της Γελένα Πόποβιτς. Ο «Γιος του Θεού» (Man Of God) πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης, ο οποίος ως ιερέας εκδιώχθηκε τον 19ο αιώνα από την εκκλησία του και εξορίστηκε στην Αίγυπτο, ωστόσο συνέχισε να φροντίζει τους φτωχούς, να διδάσκει τα κορίτσια των αγροτών και ίδρυσε ένα μοναστήρι – προσκύνημα της Ορθοδοξίας.
Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται στην Αθήνα και την Αίγινα. Τον Άγιο Νεκτάριο ενσαρκώνει ο Άρης Σερβετάλης, όταν ήταν ιερέας. Μαζί του, επίσης, θα δούμε ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται από τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Νικήτα Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνο Γαβρά, Γιάννη Αναστασάκη, Μιχάλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Μυλωνά, Παύλο Κουρτίδη και Αλεξάντερ Πετρόφ. Έκπληξη για τους σινεφίλμ είναι η συμμετοχή του Μίκι Ρουρκ, που υποδύεται έναν παράλυτο που βίωσε το θαύμα. Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ, συνεργάτης του Κριστόφ Κισλόφσκι.
Ειρωνείες Τραμπ στους Ευρωπαίους για τα Στενά του Ορμούζ: «Για 40 χρόνια σας προστατεύουμε και δεν θέλετε να εμπλακείτε;»
Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
Έκκληση της μητέρας του Κλεομένη: «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί»
Το Grand Canyon του Ατλαντικού: Επιστήμονες έχουν απάντηση για το σύμπλεγμα 500 χλμ. στον βυθό του ωκεανού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



