Κάρολ Σάτον: Πέθανε από κορονοϊό η ηθοποιός της ταινίας «Ανθισμένες Μανόλιες»
Νόσησε με Covid-19 και έφυγε από τη ζωή η 76χρονη ηθοποιός της ταινίας «Ανθισμένες Μανόλιες», Κάρολ Σάτον🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών και έχοντας νοσήσει με κορονοϊό η Αμερικανίδα ηθοποιός Κάρολ Σάτον (Carol Sutton). Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ανθισμένες Μανόλιες» (έπαιξε τον ρόλο της νοσοκόμας Pam - 1989) νοσηλευόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες στο Touro Infirmary της Νέας Ορλεάνης.
Την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε η δήμαρχος της πόλης, LaToya Cantrell μέσω των social media: «Η Κάρολ Σάτον ήταν η βασίλισσα του θεάτρου της Νέας Ορλεάνης, τιμώντας την πόλη μας για αρκετές δεκαετίες. Θα την θυμόμαστε για πάντα για την παρουσία της και τους φοβερούς χαρακτήρες που ερμήνευσε» ανέφερε μεταξύ άλλων.
«Ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε με αυτή τη βετεράνο ηθοποιό Κάρολ Σάτον στη σειρά μας» έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter η Ava DuVernay, που σκηνοθέτησε τη σειρά «Queen Sugar» με παραγωγό τηn Όπρα Γουίνφρι.
Η ηθοποιός γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη, και εκτός από τις «Ανθισμένες Μανόλιες», έπαιξε στις ταινίες «The Help» και στις σειρές «Lovecraft Country» και «True Detective». Το 2012 είχε τιμηθεί από τη Νέα Ορλεάνη με το Lifetime Achievement Award, ενώ είχε αποκτήσει δυο παιδιά, τον Archie και την Aunya. Είχε δηλώσει ότι ποτέ δεν ήθελε να αφήσει την πόλη της, τη Νέα Ορλεάνη.
Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς
Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



