Πρωτάθλημα Αργεντινής: Μεγάλες νίκες για Λανούς και Ταγιέρες, χορταστική ισοπαλία μεταξύ Βελέζ και Μπάνφιλντ - Highlights

Newsroom

Με μια μεγάλη και άνετη νίκη (3-0) της Λανούς επί της Άρσεναλ Σαραντί άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στη Liga Profesional, ένα πρωτάθλημα που μεταδίδεται απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN κι απ' το ethnos.gr. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ (5') με τον Μπραγκιέρι, διεύρυναν το προβάδισμά τους στο 45+5' με πέναλτι του Ντίας και διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 στο 88' με πέναλτι του Σάντ. Η Λανούς παρέμεινε σε τροχιά πρωταθλητισμού σε αντίθεση με την Άρσεναλ.

Την ίδια ώρα η Πλατένσε αγχώθηκε αλλά πέτυχε μια πολύτιμη νίκη επί της Ινστιτούτο με 1-0. Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 90+3' απ' τον Σαλαζάρ, ο οποίος χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Το πιο χορταστικό ματς της πρώτης ημέρας έγινε μεταξύ Βελέζ και Μπάνφιλντ, οι οποίοι έμειναν στο εντυπωσιακό 3-3! Η Μπάνφιλντ προηγήθηκε στο 5' με τον Σόσα αλλά η Βελέζ με τρία γκολ σε 17 λεπτά μετέτρεψε το 0-1 σε 3-1: 22' Πράτο (πέναλτι), 31' και39' Χάνσον. Μέχρι το 82' οι γηπεδούχοι κρατούσαν με άνεση το τρίποντο. Τότε η Μπάνφιλντ μείωσε σε 3-2 με το αυτογκόλ του Γοδίν, ενώ στο 90+3' ισοφάρισε σε 3-3 ο Χιμένεθ.

Τέλος η Ταγιέρες Κόρδομπα κυριάρχησε 3-0 της Μπαράκας Σεντράλ και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν στο α' ημίχρονο αλλά απ' το 50' ως το 69' είχαν καθαρίσει το ματς με τρία γκολ: 50' Σόσα, 55' Σάντος και 69' πάλι Σόσα.

Η δράση συνεχίζεται και στις 02.30 τα ξημερώματα της Κυριακής 9/4 αγωνίζονται η Ατλέτικο Τουκουμάν με τη Σαν Λορέντσο σε ένα ματς που θα μεταδοθεί live απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr. Επίσης την ίδια ώρα παίζουν και η Ντεφένσα Χουστίσια με την Σεντράλ Κόρδομπα.

Την Κυριακή στις 20.00 η Γοδόι Κρουζ υποδέχεται την Τίγκρε και η Ιντεπεντιέντε την Εστουδιάντες, ενώ στις 22.30 η Νιουελς Ολντ Μπόις παίζει εντός έδρας με τη Ροζάριο Σεντράλ στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Τη... μάχη του Ροζάριο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε live απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr.

Οι σπουδαίες μεταδόσεις συνεχίζονται τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας (10/4) αρχικά στη 01.00 με το παιχνίδι Ουρακάν - Ρίβερ Πλέιτ και εν συνεχεία στις 03.30 με το ματς Μπόκα Τζούνιορς - Κολόν Σάντα Φε. Τα δύο ματς των δύο μεγαλύτερων ομάδων της Αργεντινής θα μεταδοθούν επίσης live απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr.

Βελέζ - Μπάνφιλντ 3-3

Πλατένσε - Ινστιτούτο 1-0

Λανούς - Άρσεναλ Σαραντί 3-0

Ταγιέρες - Μπαράκας Σεντράλ 3-0

πρωτάθλημα ΑργεντινήςΑργεντινήειδήσεις τώρα