Πρωτάθλημα Αργεντινής: Η Σαν Λορέντσο πήρε το ντέρμπι με την Μπόκα Τζούνιορς που πάει απ' το κακό στο χειρότερο - Highlights

Newsroom

Σπουδαία νίκη επί της Μπόκα Τζούνιορς πέτυχε η Σαν Λορέντσο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής - Liga Profesional. Οι Santos επικράτησαν 1-0 των Xeinezes που πραγματοποιούν κάκιστη πορεία καθώς βρίσκονται στη 16η θέση της βαθμολογίας, δέκα βαθμούς πίσω απ' την προπορευόμενη Ρίβερ Πλέιτ, η οποία έχει κι ένα ματς λιγότερο καθώς τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής (14/4, 01.30) υποδέχεται τη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί live απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN κι απ' το ethnos.gr όπως συμβαίνει με όλα τα σημαντικά ματς της αργεντίνικης λίγκας.

Η Σαν Λορέντσο που επικράτησε 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Γκιγιέρμο Φερνάντες μόλις στο 9' και μείωσε τη διαφορά απ' τη Ρίβερ στον έναν βαθμό έχοντας όμως έναν αγώνα παραπάνω. Παραμένει ωστόσο σε τροχιά τίτλου και δείχνει ικανή να κυνηγήσει τους Millionarios.

Στα υπόλοιπα ματς της Τετάρτης η Μπελγράνο επιβλήθηκε 2-0 της Ουρακάν με γκολ του Σάντσες στο 33' και του Ντιάρτε στο 66'.

Η Ροζάριο Σεντράλ συνέχισε την ανοδική πορεία της επικρατώντας 1-0 της Ιντεπεντιέντε με γκολ του Χάμινγκτον Καμπάς στο 23'. Η Canalla παρέμεινε αήττητη για πέμπτο σερί παιχνίδι και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Αντιθέτως, η Ιντεπεντιέντε συμπλήρωσε δέκα αγώνες δίχως νίκη και βρίσκεται στην ουρά.

Σημαντική ήταν η επικράτηση της Νιούελς Ολντ Μπόις που κέρδισε στην έδρα της Ρασίνγκ Κλουμπ με 1-0. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Παραγουανός Βελάσκες στο 66'.

Τέλος το παιχνίδι της Εστουδιάντες με την Ατλέτικο Τουκουμάν έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0). 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑργεντινήΜπόκα Τζούνιορςειδήσεις τώραΣαν Λορέντζοπρωτάθλημα Αργεντινής