Πρωτάθλημα Αργεντινής: Καταρρέει η Μπόκα Τζούνιορς - Ηττήθηκε εντός έδρας απ' την Εστουδιάντες - Highlights

Newsroom

Απ' το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μπόκα Τζούνιορς που ηττήθηκε για τρίτη σερί αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αργεντινής - Liga Profesional. Αυτή τη φορά ήταν η Εστουδιάντες που θριάμβευσε στο Μπομπονέρα με 1-0 φέρνοντας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους Xeinezes, οι οποίοι παρά την αλλαγή προπονητή έχουν βυθιστεί στη 18η θέση της βαθμολογίας. Το νικητήριο γκολ για την Pincha πέτυχε ο Μποσέγι στο 85' με τρομερό ανάποδο ψαλίδι!

Χιμνάσια - Μπελγράνο 0-2

Σημαντική νίκη πέτυχε και η Μπελγράνο στην έδρα της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Η Celeste πέρασε νικηφόρα απ' το Estadio den Bosque με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Βεχέτι στο 34' και το 52'.

Ντεφένσα Χουστίσια - Ινστιτούτο 1-0

Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής άνοιξε με την πολύτιμη νίκη της Ντεφένσα Χουστίσια επί της Ινστιτούτο με 1-0. Η Halcon επικράτησε1-0 με γκολ του Φερνάντες στο 57' και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ουρακάν - Αρχεντίνος Τζούνιορς 0-0

Ισόπαλο δίχως νικητή (0-0) έληξε το ματς της Ουρακάν με την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν την αναμέτρηση με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Μακ Άλιστερ στο 53' και του Βερόν στο 85'.

Μπόκα Τζούνιορςπρωτάθλημα Αργεντινής