Πρωτάθλημα Αργεντινής: Πιο κοντά στην κορυφή η Ντεφένσα - Highlights

Newsroom

Τέσσερα παιχνίδια ήταν προγραμματισμένα για το φινάλε της 14ης αγωνιστικής του πρωτάθληματος Αργεντινής - Liga Profesional που μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr. όμως πραγματοποιήθηκαν τα τρία. Η αναμέτρηση της Ουνιόν Σάντα Φε με τη Λανούς δεν άρχισε ποτέ λόγω ισχυρών ανέμων που έθεταν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων. Ως εκ τούτου η αστυνομία και η πυροσβεστική σε συνεργασία με τη Λίγκα, αποφάσισαν την αναβολή του ματς.

Από εκεί και πέρα, η Ντεφένσα Χουστίσια επικράτησε 2-0 της Κολόν με δύο τέρματα του Τόνι στο 23' και το 70' πλησιάζοντας στους επτά βαθμούς τη Ρίβερ, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και η Ιντεπεντιέντε της Μπελγράνο. Ο Καουτερούτσιο στο 9' και στο 89' διαμόρφωσε το τελικό σκορ για την El Rojo. 

Άνετα με 3-1 επικράτησε η Ταγιέρες Κόρδομπα της Ροζάριο Σεντράλ που έχασε την επαφή της με την κορυφή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2' με τον Ουρουγουανό Σάντος και παρά την ισοφάριση του Αρμόα στο 40', με άλλα δύο γκολ του Σάντος, που πέτυχε χατ-τρικ (71' και το 73'), έφτασαν στην πολύτιμη νίκη.

Ντεφένσα Χουστίσια - Κολόν Σάντα Φε 2-0

Ιντεπεντιέντε - Μπελγράνο 2-0

Ταγιέρες - Ροζάριο Σεντράλ 3-1

πρωτάθλημα Αργεντινήςειδήσεις τώρα