«Βράζει» η καλδέρα της Σαντορίνης - Έντονη δραστηριότητα στο ρήγμα της Καμένης
Στον «χορό» των Ρίχτερ το νησί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μπαράζ μικροσεισιμών δονήσεων καταγράφεται στην περιοχή της Σαντορίνης τις τελευταίες μέρες.
Αύξηση της δραστηριότητας στο κεντρικό ρήγμα της Καμένης
Σύμφωνα με το Forecast Weather Greece, παρατηρείται αύξηση της δραστηριότητας στο κεντρικό ρήγμα της Καμένης του βορείου τμήματος της καλδέρας της Σαντορίνης.
Να υπενθυμίσουμε πως η πρώτη δόνηση που έγινε ήταν μεγέθους 2,9 Ρίχτερ και είχε επίκεντρο 21 Χλμ. Ανατολικά Βορειοανατολικά της Οίας.
Στη συνέχεια λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε σεισμός 3,1 Ρίχτερ 20 Χλμ. Ανατολικά Βορειοανατολικά της Οίας ενώ η τρίτη δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 Ρίχτερ με το επίκεντρο να εντοπίζεται ξανά 22 Χλμ. Ανατολικά Βορειοανατολικά της Οίας.
Να σημειωθεί πως η τέταρτη και τελευταία μέχρι στιγμής δόνηση με μέγεθος 3 Ρίχτερ είχε επίκεντρο 19 Χλμ. Βορειοανατολικά του Μεγαλοχωρίου Σαντορίνης.
«Θα πάρουμε γερή δόση Άνοιξης»: Πότε αλλάζει ο καιρός και ανεβαίνει η θερμοκρασία - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Σέρρες: Δύο γυναίκες λήστεψαν ηλικιωμένο με τη χρήση σωματικής βίας
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη σε αυλή σχολείου 16χρονος για εμπόριο ναρκωτικών
«Μία ανείπωτη τραγωδία»: Η ανακοίνωση της οικογένειας του Λίαμ Πέιν μετά την απόφαση της εισαγγελίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr