Αθλητισμός|13.12.2018 23:21

Γιώργος Σαββίδης: Μακάρι να ξεχνούσα αυτή τη ντροπή

Αντώνης Τσακαλέας

Η πρώτη αντίδραση του Γιώργη Σαββίδη μετά το στραπάτσο του ΠΑΟΚ ήταν άκρως συναισθηματική, με τον γιο του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να τονίζει χαρακτηριστικά: «Μακάρι να ξυπνούσα με αμνησία και να ξεχνούσα αυτή τη ντροπή».

Η πρώτη αντίδραση των ποδοσφαιριστών εκφράστηκε μέσω της τοποθέτησης του Αμρ Ουάρντα: «Κάναμε πολλά λάθη. Όλοι κάνουμε λάθη, πολλά από αυτά έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο. Ζητάμε συγνώμη από όλους, τον πρόεδρο, τον κόσμο, ήταν ένα κακό παιχνίδι που πέρασε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός.

Ο Χοσέ Κρέσπο από την πλευρά του, κάνοντας την αποτίμηση της πορείας του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που είχε ο «Δικέφαλος του Βορρά» λέγοντας:  «Τόσο η Βίντι όσο και η ΜΠΑΤΕ αμύνθηκαν καλά και δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις. Η δική μας φιλοσοφία είναι να έχουμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν καταφέραμε να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να δουλέψουμε, να βρούμε λύσεις απέναντι σε κλειστές άμυνες». 

Europa LeagueΠΑΟΚ