Αθλητισμός|08.05.2020 20:46

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποκάλυψε ότι θέλει να αγοράσει ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα!

Newsroom

Ο πολυσχιδής και υπερδραστήριος Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει εμπλακεί και στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα, δεν κρύβει πως όχι μόνο αγαπά το ποδόσφαιρο αλλά σκέφτεται να αγοράσει μια ποδοσφαιρική ομάδα! Την αποκάλυψη έκανε μιλώντας στο CNN Turk, όπου όμως διέψευσε τα δημοσιεύματα και τις έντονες φήμες που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα για εμπλοκή στα διοικητικά της Φενερμπαχτσέ.

Ο δαιμόνιος τηλεοπτικός παραγωγός, ο οποίος στην Ελλάδα έγινε ευρέως γνωστός από τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ για το Survivor, πράγματι είναι υποστηρικτής της Φενέρ, στο γήπεδο της οποίας, το περίφημο Σουκρού Σαράτσογλου, διατηρεί και σουίτα. Φαίνεται όμως ότι θέλει να δραστηριοποιηθεί εκτός συνόρων. «Στη ζωή μου δεν έχω αποτύχει ποτέ. Μπορεί να έχω περάσει από κάποιες δύσκολες καταστάσεις αλλά πάντα κατάφερνα να πετύχω τον στόχο μου. Για να αναλάβω μια τέτοια αποστολή σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθώ από όλες τις άλλες υποχρεώσεις μου κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί τώρα» δήλωσε αναφορικά με τα σενάρια εμπλοκής του στη Φενέρ, αλλά συμπλήρωσε με νόημα: «Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι στα σχέδια μου ούτε το να δημιουργήσω αθλητικό σταθμό, αλλά μπορώ να σας πω ότι σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο στην Ευρώπη».

Ο Ιλιτζαλί μίλησε και για το ποδόσφαιρο στις μέρες του κορονοϊού καταθέτοντας τη δική του πρόταση για την επανεκκίνηση του τουρκικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. «Δεν πιστεύω ότι μπορούν να διεξαχθούν αγώνες άμεσα. Αν πάντως είχα την ευθύνη της απόφασης θα έλεγα ότι αρχίζουμε την 1η Αυγούστου και τελειώνουμε στις 10 Σεπτεμβρίου. Και μετά από διακοπή τριών εβδομάδων για να αρχίσει η νέα σεζόν».

Επίσης δεν παρέλειψε να ασκήσει έντονη κριτική και προς τη Euroleague την οποία χαρακτήρισε «αστεία διοργάνωση», ενώ κάλεσε τον επικεφαλής της λίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, να παραιτηθεί.

T

ΤουρκίαποδόσφαιροΦενέρμπαχτσεΑτζούν Ιλίτζαλι