Αθλητισμός|21.05.2020 16:29

Ο Πίπεν είναι «κάτι παραπάνω από έξαλλος» με τον Τζόρνταν για το «The Last Dance»

Newsroom

Οι αντιδράσεις από πρώην συμπαίκτες του Μάικλ Τζόρνταν για τον τρόπο που παρουσίασε πρόσωπα και καταστάσεις στο The Last Dance συνεχίζονται, με τον Σκότι Πίπεν να παίρνει τη σκυτάλη από τον Χόρας Γκραντ. Ο Ντέιβιντ Κάπλαν, παρουσιαστής του ESPN στο Σικάγο, μετέφερε τις αντιδράσεις του Πίπεν για τον τρόπο με τον οποίο ο Τζόρνταν τον παρουσίασε στο ντοκιμαντέρ. 

Χαρακτηριστικά ανέφερες πως ο «Ινδιάνος» ήταν «πολύ νευριασμένος» αλλά και «… κάτι παραπάνω από έξαλλος» τονίζοντας: «Είναι δυσαρεστημένος που ο Τζόρνταν τον αποκάλεσε εγωιστή για την αναβολή της επέμβασής του λόγω του συμβολαίου που ζητούσε το 1997. Ένιωσε ότι μέχρι τα τελευταία λεπτά του ντοκιμαντέρ και τον έκτο τελικό με τους Τζαζ δεχόταν συνέχεια χτυπήματα», τόνισε.

Στο ντοκιμαντέρ έγινε μεγάλη αναφορά στον τρόπο με τον οποίο Πίπεν χειρίστηκε το πρόβλημα που είχε και τον ανάγκασε σε χειρουργική επέμβαση, την οποία και έκανε το αντί για το καλοκαίρι, καθώς δεν είχε λάβει καλή προσφορά συμβολαίου. Ακόμα καταγράφονται οι ημικρανίες στον έβδομο τελικό Ανατολής με τους Πίστονς το 1990, όπως και η άρνησή του να αγωνιστεί στα τελευταία 1,8’’ αγώνα στον οποίο ο Φιλ Τζάκσον σχεδίασε ένα play για τον Τόνι Κούκοτς και δεν του έδωσε την τελευταία επίθεση.

Βέβαια, έχει καταγραφεί και η ατάκα του Τζόρνταν, που σημειώνει: «Όταν μιλούν για εμένα, πρέπει να μιλούν και για τον Σκότι. Δεν θα είχα κερδίσει όλα αυτά τα πρωταθλήματα χωρίς εκείνον, τον θεωρώ τον καλύτερο συμπαίκτη που είχα ποτέ».

Μάικλ ΤζόρντανNBAThe Last DanceΣκότι ΠίπενΣικάγο Μπουλς