Αθλητισμός|23.05.2020 14:58

Οι Ιταλοί γράφουν για τον Βαγιαννίδη: «Η Ιντερ μιλά ξανά ελληνικά»

Newsroom

Η επικείμενη μετακίνηση του ταλαντούχου Γιώργου Βαγιαννίδη από τον Παναθηναϊκό στην Ιντερ έγινε θέμα στην ιταλική «Gazzetta dello Sport», που συνδύασε την παράδοση των «νερατζούρι» σε Ελληνες ποδοσφαιριστές, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Γιώργο Καραγκούνη και τον Γρηγόρη Γεωργάτο.

«Μετά την εποχή του Γρηγόρη Γεωργάτου και του Γιώργου Καραγκούνη, η Ιντερ είχε πάψει να... μιλά ελληνικά. Τώρα, έρχεται ένας άλλος Γιώργος να χτυπήσει την πόρτα της Ιντερ, ο 18χρονος Βαγιαννίδης, που προέρχεται από τον Παναθηναϊκό με τον οποίο λήγει το συμβόλαιό του. Οπως ακριβώς έγινε το 2003, με τη "σημαία" του δημοφιλούς σωματείου και τον πρωταθλητή Ευρώπης Καραγκούνη», αναφέρει το δημοσίευμα, που αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για τον νεαρό.

«Είναι ταχύς, χαρισματικός σε επίπεδο τεχνικής, ψάχνει πάντα την αντίπαλη εστία κι έκανε ήδη το ντεμπούτο στην ελληνική Super League. Ενα ντεμπούτο που έμεινε στο κάδρο, καθώς την επόμενη μέρα της εξαιρετικής του εμφάνισης με γκολ και ασίστ, τέθηκε στο περιθώριο επειδή δεν υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του», συμπληρώνουν οι Ιταλοί.

Παράλληλα επισημαίνουν πως ο Βαγιαννίδης επέλεξε την Ιντερ για να συνεχίσει την καριέρα του, απορρίπτοντας προτάσεις από την Μπαρτσελόνα και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

ΠαναθηναϊκόςΓιώργος ΒαγιαννίδηςποδόσφαιροΙντερ