Αθλητισμός|25.05.2020 16:47

Ολυμπιακός: Μάχες ως το τέλος ζήτησε ο Μαρινάκης από τους παίκτες

Newsroom

Να εντείνουν τις προσπάθειες τους ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/5) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και στο προσωπικό με αφορμή τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σχετικά με την μεγάλη διακοπή και την κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Μία οικογένεια ενωμένη στις χαρές αλλά και στις μεγάλες δυσκολίες που μας κάνουν πιο δυνατούς από κάθε άποψη. Μέσα από αυτήν την κρίση θα βγούμε πιο δυνατοί. Και αυτό για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, τόσο κατά την φετινή σεζόν όσο και στις επόμενες». Επίσης, αναφέρθηκε και στην προσωπική του εμπειρία, την περιπέτεια της υγείας του (είχε διαγνωστεί θετικός στην Covid-19), πώς τη βίωσε και πώς οι γιατροί τον βοήθησαν για να ανακάμψει και να επανέλθει πλήρως, ενώ εξήρε τη στάση των Ελλήνων και του ιατρικού προσωπικού στις μέρες του κορονοϊού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε και για τον προπονητή της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς του οποίου το συμβόλαιο ανανεώθηκε. Αναφορικά με το αγωνιστικό μετέφερε πως η ομάδα και οι παίκτες δεν επιτρέπεται να επαναπαυθούν παρά τη διαφορά με τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Ζήτησε, μάλιστα, από τους ποδοσφαιριστές να καταβάλουν σκληρή προσπάθεια στις προπονήσεις που ακολουθούν, να είναι προσεκτικοί στην εξωγηπεδική τους ζωή και να ακολουθούν τις οδηγίες προπονητών, γυμναστών και γιατρών.

Super League 1ποδόσφαιροΒαγγέλης ΜαρινάκηςΟλυμπιακός