Αθλητισμός|26.05.2020 15:58

Ο Ολυμπιακός χλευάζει Μιραλάς: «Αν ανοίξουμε κέντρο αποκατάστασης, το συζητάμε»»

Newsroom

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, θέλησε να κάνει άνοιγμα προς την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για επιστροφή στο Λιμάνι, αλλά οι Πειραιώτες τον άδειασαν με άκομψο τρόπο. Ο διεθνής Βέλγος επιθετικός μιλώντας στην εφημερίδα «Φως» δεν έκρυψε την θέλησή του για να γυρίσει στον Ολυμπιακό, ενώ πρόσθεσε πως υπάρχουν πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο, αναφορικά με τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες δεδομένου ότι μένει ελεύθερος από την Αντβέρπ.

Ωστόσο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επανόδου του Βέλγου φορ στην ομάδα. Δεν αρκέστηκε όμως μόνο στη διάψευση αλλά προχώρησε και σε ένα ειρωνικό σχόλιο που αγγίζει τα όρια του χλευασμού για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος, αν μη τι άλλο, πρόσφερε στον σύλλογο και αγαπήθηκε από τους οπαδούς.

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανοίξει ακόμη κέντρο αποκατάστασης, όταν ανοίξει θα συζητήσει με τον Μιραλάς, το διάστημα που χρειάζεται να παραμείνει στο κέντρο» ανέφερε το σχόλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο αναπαρήγαγαν εκτενώς και «ερυθρόλευκης» απόχρωσης σάιτ.

ΜιραλάςποδόσφαιροΟλυμπιακός